Στοίχημα: Πανηγύρια στο Γουέμπλεϊ, άλμα πρόκρισης η Χάιφα – τριάδα “φωτιά” στο 6Χ

 Στοίχημα: Πανηγύρια στο Γουέμπλεϊ, άλμα πρόκρισης η Χάιφα – τριάδα “φωτιά” στο 6Χ

Δυνατό το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης (07/07), με τον ημτελικό του Euro2020 Αγγλία – Δανία φυσικά να κλέβει την παράσταση! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και σήμερα τρία δυνατά προγνωστικά από το Γουέμπλεϊ, τα προκριματικά του Champions League και τη Βραζιλία.

Πάμε στην ανάλυσή τους.

 

Αγγλία για τελικό!

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από το Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, όπου στις 22:00 συγκρούονται Αγγλία και Δανία για μία θέση στον τελικό του Euro, όπου περιμένει από χθες το βράδυ η Ιταλία.

Η Αγγλία ήταν σαρωτική, πραγματοποίησε την πιο γεμάτη εμφάνιση στο Euro, δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στην Ουκρανία και προκρίθηκε πανάξια στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Σοβαρή εμφάνιση από την ομάδα του Σάουθγκεϊτ, ήταν πειθαρχημένη σε όλα τα καθήκοντά της, αυτή τη φορά έδειξε ό,τι μπορεί να αποδώσει εξαιρετικά και στο επιθετικό κομμάτι, έστω κι αν η αντίπαλος ήταν ένα σκαλί πιο κάτω σε ποιότητα. Από νωρίς ήταν σε θέση οδηγού στο ματς, πέτυχε τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, το τελικό 0-4 είχε διαμορφωθεί απ’ το 63’. Στα θετικά, το γεγονός ότι κράτησε για ακόμη μια φορά ανέπαφη την εστία και πήρε μπροστά ο Χάρι Κέιν, ο οποίος έφτασε τα τρία γκολ στο τουρνουά.

Συνεχίζει να ζει το όνειρο της η Δανία, αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και πανηγύρισε πανάξια την πρόκριση στα ημιτελικά, με τη Δανία να ξεπερνάει με 2-1 το εμπόδιο της Τσεχίας. Εντυπωσιακό ξεκίνημα στο παιχνίδι, απέκτησε από νωρίς το προβάδισμα, πριν την ανάπαυλα σκόραρε και δεύτερη φορά. Μπορεί να δέχθηκε τη μείωση στις αρχές του δευτέρου μέρους, ωστόσο στη συνέχεια διαχειρίστηκε το υπέρ της σκορ, δεν ένιωσε σοβαρή απειλή απ’ τους Τσέχους, ήταν πιο κοντά στο 1-3. Σκόραρε σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι ο φορμαρισμένος Ντόλμπεργκ, φοβερή εμφάνιση από τον φουλ μπακ Μέλε (βγάζει απίθανη ασίστ στο 0-2).

Η Αγγλία βελτιώνεται όσο προχωρά η διοργάνωση. Έχει εξαιρετική αμυντική συμπεριφορά, ο Κέιν βρίσκει ρυθμό και με τη βοήθεια των φιλάθλων στις κερκίδες περιμένουμε να πανηγυρίσουν την πρόκριση στον τελικό από το 90λεπτο. Επιλογή ο άσος, σε απόδοση 1.79. 

 

Ανώτερη η Μακάμπι

Μεταφερόμαστε στη Χάιφα για την επόμενη επιλογή μας. Στις 20:00, η τοπική Μακάμπι υποδέχεται την Καϊράτ Αλμάτι για τον 1ο προκριματικό του Champions League.

Η Μακάμπι Χάιφα ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών με την ελπίδα να περάσει όσους περισσότερους γύρους μπορέσει. Πολύ δύσκολα θα φτάσει ως τους ομίλους φυσικά, όμως μπορεί να βρεθεί έστω σε υποδεέστερη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Προέρχεται από την κατάκτηση του πρωταθλήματος την σεζόν που ολοκληρώθηκε το Μάιο, βρέθηκε στο +4 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, την οποία αντιμετωπίζει μετά τα παιχνίδια με την Καϊράτ, στα τέλη του μήνα, για το τρόπαιο του Σούπερ Καπ Ισραήλ. Αμέσως μετά τον τελικό, στις 28 Ιουλίου ξεκινά και το νέο πρωτάθλημα για την ομάδα του Μπαράκ Μπαχάρ.

Η Καϊράτ Αλμάτι είναι η περσινή πρωταθλήτρια Καζακστάν και αυτή η επιτυχία της έδωσε το δικαίωμα να παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα στη φετινή αγωνιστική περίοδο που ήδη είναι σε εξέλιξη, καθώς είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με πέντε πόντους λιγότερους από την κορυφή. Ωστόσο, είναι αήττητη για οκτώ αναμετρήσεις τελευταία και προέρχεται από την ευρείας έκτασης νίκη επί της Ατυράου (5-0) εντός έδρας.

Η Μακάμπι διαθέτει περισσότερη ποιότητα στο επιθετικό κομμάτι, έχει και το πλεονέκτημα έδρας και αξίζει να τη στηρίξουμε. Επιλογή ο άσος σε απόδοση 1.85.

 

Σκληρό καρύδι η Σεαρά

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Στις 03:30 τα ξημερώματα η Φλουμινένσε υποδέχεται τη Σεαρά για 10η αγωνιστική του Brasileirao.

Η Φλουμινένσε όχι απλά κέρδισε ξανά έπειτα από τέσσερις αγώνες, το κατάφερε στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης της, έστω και αν έγινε μακριά από αυτήν, επικρατώντας 0-1 της Φλαμένγκο ως τυπικά φιλοξενούμενη και σκοράροντας στις καθυστερήσεις του αγώνα. Στην έδρα της πάντως έχασε τον πιο πρόσφατο αγώνα εκεί, πρώτη και μοναδική τους ήττα στο εθνικό πρωτάθλημα. 

Η Σεαρά δεν αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα και κέρδισε με 2-0 εντός έδρας την Ζουβεντούδε, όσο άνετα δείχνει το τελικό σκορ. Αυτό ήταν το πέμπτο σερί παιχνίδι που δεν χάνει, αλλά με τρεις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα, ενώ μακριά από το γήπεδο της έχει να κερδίσει εδώ και εφτά αγώνες, με πέντε ισοπαλίες.

Ισοδύναμες μοιάζουν οι δύο ομάδες , σε παρόμοια φόρμα και με έφεση στις ισοπαλίες. Βρίσκουμε αξία στο αουτσάιντερ Σεαρά και θα ποντάρουμε στο Χ2, σε απόδοση 1.83. 

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Διαβάστε επίσης