Στοίχημα: Ποντάρισμα στη Λουντογκόρετς!

 Στοίχημα: Ποντάρισμα στη Λουντογκόρετς!

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (17/07) περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Φουλ πρόγραμμα στον 1ο Προκριματικό Γύρο του Champions League, με δέκα αναμετρήσεις, ενώ υπάρχει και μπασκετική δράση στο Euro Under 20. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως η betshop. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

 

Πολύ ισχυρή εντός η Λουντογκόρετς

Στις 20:30, στο Ράγκραντ της Βουλγαρίας, η μόνιμη πρωταθλήτρια της χώρας την τελευταία 8ετία Λουντογκόρετς υποδέχεται την Φερεντσβάρος στον επαναληπτικό του 2-1 της Βουδαπέστης. Στην Groupama Arena οι Ούγγροι ήταν πιο αποτελεσματικοί στις τελικές τους προσπάθειες και κατάφεραν να πάρουν τη σημαντική νίκη παρότι η αναμέτρηση ήταν αρκετά ισορροπημένη. Οι Βούλγαροι δίνουν το σταθερά “παρών” στα προκριματικά του Champions League και έχουν να παρουσιάσουν σημαντικές επιτυχίες, με αποκορύφωμα είσοδο στους ομίλους της διοργάνωσης. Πριν τον αγώνα στη Βουδαπέστη επικράτησαν 2-0 της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ για το Σούπερ Καπ και το περασμένο Σάββατο επικράτησαν της Τσάρσκο με 2-0 για το πρωτάθλημα. Ποιοτική, έμπειρη, πιο έτοιμη και πολύ ισχυρή εντός έδρας η Λουντογκόρετς, έχει τη δυναμική να επικρατήσει και να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Επιλογή μας ο “άσος” σε απόδοση 1.70.

 

Πιο έμπειρη η Μπάτε

Στις 21:00, στο Στάδιο Μιέσκι του Γκλίβιτσε, η τοπική Πιάστ υποδέχεται την Μπάτε Μπορίσοφ στον επαναληπτικό αγώνα του 1ου Προκριματικού Γύρου του Champions League. Στη Λευκορωσία οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, έχοντας από ένα καλό ημίχρονο. Οι Πολωνοί της Πιάστ μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και αιφνιδίασαν το φαβορί του ζευγαριού, δημιουργώντας πολλές επικίνδυνες καταστάσεις, άνοιξαν το σκορ με τον Πάρσιζεκ στο 36′ και θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα. Στην επανάληψη η Μπάτε ανασυντάχθηκε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 64΄με τον Ντραγκούν, ο οποίος αποβλήθηκε όμως στο 89′ και δεν θα αγωνιστεί απόψε. Το Σάββατο η Πιάστ ηττήθηκε με 1-3 στο Σούπερ Καπ Πολωνίας από τη Λέχια Γκντανσκ, ενώ η η Μπάτε διέλυσε με 4-1 την Τορπέντο Ζοντίνο για το πρωτάθλημα. Οι Λευκορώσοι είναι πολύ έμπειρη ομάδα στο θεσμό του Champions League, με συνεχείς παρουσίες στα προκριματικά, ενώ η Πιάστ είναι πρωτάρα στο θεσμό. Επιλογή μας το X2 της Μπάτε (σε απόδοση 1.90), που έχει την ποιότητα να πάρει την πρόκριση εκτός έδρας.

 

Πίστη στη “γαλανόλευκη”

Η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ κάτω των 20 αντιμετωπίζει τη Γερμανία στη φάση των 16 του Eurobasket και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Πολύ καλή η εικόνα του συνόλου του Γιώργου Λημνιάτη, τερμάτισε 2η στον όμιλο, πίσω από την ισχυρή Λιθουανία, ενώ οι Γερμανοί στον όμιλό τους επικράτησαν μόνο της αδύναμης Λετονίας. Ποιοτικότερο το ελληνικό ρόστερ, επιλέγουμε τη νίκη της Ελλάδας σε απόδοση 1.75.

 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Διαβάστε επίσης