• 19 Μαρτίου 2024,

Στοίχημα: Ποντάρισμα στο μομέντουμ!

 Στοίχημα: Ποντάρισμα στο μομέντουμ!

Περιορισμένο σε αριθμό το στοιχηματικό κουπόνι της Δευτέρας (12/10), αλλά το Betarades.gr έχει εντοπίσει δύο αξιόλογες επιλογές για εσάς.

Στη National League διεξάγεται η 4η αγωνιστική της νέας σεζόν, ενώ στη Σουηδία οι ομάδες βρίσκονται ήδη στην τελική ευθεία! Στο site μας, μη ξεχνάτε ότι μπορείτε να ενημερώνεστε ζωντανά για την εξέλιξη των αγώνων σε όλα τα δημοφιλή σπορ, όπως το livescore tennis. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 

Σε ελεύθερη πτώση η Μέιντενχεντ

Στις 21:45, στο Racecourse Ground, η Ρέξαμ φιλοξενει την Μέιντενχεντ για την 4η αγωνιστική της National League.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν τη σεζόν με δύο νίκες και μία ήττα ενδιάμεσα. Στην πρεμιέρα προηγήθηκαν δις απέναντι στην Μπόρεχαμ Γουντ εντός έδρας για το 2-1, αλλά τρεις μέρες αργότερα ηττήθηκαν στην έδρα της Σόλιχαλ Μουρς με 1-0.

Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους το Σάββατο, πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Γέοβιλ με 0-1.

Η Μέιντενχεντ φαίνεται πως θα αποτελέσει το σάκο του μποξ στην κατηγορία. Ξεκίνησε τη 2020/2021 σεζόν με τρεις ήττες και 10 γκολ παθητικό, επιβεβαιώνοντας πως ανήκει στα μεγάλα φαβορί για υποβιβασμό. Υπέκυψε στην έδρα της Σάτον με 3-0, δέχθηκε εντός έδρας ανατροπή από το 82’ και μετά από την Κινγκ’ς Λυν Τάουν (2-3) και το Σάββατο ταπεινώθηκε εντός έδρας από την Χάρτλπουλ με 0-4!

Συνεχίζει το τραγικό της σερί από την περασμένη σεζόν, φτάνοντας τις 8 σερί ήττες σύνολο!

Στα έξι από τα τελευταία επτά παιχνίδια της Ρέξαμ έχει επιβεβαιωθεί το No Goal. Οι γηπεδούχοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη, όμως ο άσος δεν αποτελεί στοιχηματική ευκαιρία στις αποδόσεις που κυκλοφορεί.

Η Μέιντενχεντ είναι πολύ χαμηλού επιπέδου ομάδα και μοιάζει αρκετά πιθανό να μείνει ξανά μακριά από τα αντίπαλα δίχτυα. Επιλέγουμε το No Goal σε απόδοση 2.00.

 

Σε αντίθετη τροχιά!

Στις 20:00, στο Tunavallen, η Εσκιλστούνα υποδέχεται την Έργκριτε, στην αναμέτρηση που κλείνει το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής στη Superettan, τη β’ κατηγορία της Σουηδίας.

Η Εσκιλστούνα μπορεί να βρίσκεται στην 14η θέση, εντός των μπαράζ παραμονής, όμως είναι σε πολύ καλό “φεγγάρι”, αφού έρχεται από τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια!

Ειδικότερα προέρχεται από δύο σερί εκτός έδρας νίκες επί των Ουμέα και Σούντσβαλ, στις οποίες σκόραρε από 3 γκολ!

Από την άλλη, η Έργκριτε μπορεί να είναι σε καλύτερη βαθμολογική μοίρα, αφού είναι στο +4 από τη σημερινή της αντίπαλο, όμως είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση με τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε ματς. Τα δύο τελευταία αποτελέσματά της ήταν εντός έδρας ήττες από τις Γκάις και Μπράγκε, με 5 γκολ παθητικό!

Σε αντίθετη τροχιά οι δύο ομάδες, η Εσκιλστούνα φαίνεται πως φορτσάρει στο κατάλληλο σημείο και έχει το μομέντουμ να πάρει μία ακόμη νίκη και να σκαρφαλώσει εκτός επικίνδυνης ζώνης. Σκοράρει με ευκολία τελευταία και θα την εμπιστευτούμε σήμερα στον άσο με κάλυψη στο DNB, σε απόδοση 1.75.

Σε περίπτωση ισοπαλίας, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα.

Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Διαβάστε επίσης