• 19 Μαρτίου 2024,

Στοίχημα: Ποντάρισμα στους φιλοξενούμενους!

 Στοίχημα: Ποντάρισμα στους φιλοξενούμενους!

Περιορισμένο σε αριθμό αλλά με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον το σημερινό (09/10) πρόγραμμα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για εσάς.

Πλήρης δράση στα προκριματικά του Euro Under 21, ανοίγει η 5η αγωνιστική στη League 1 Αγγλίας, ενώ συνεχίζεται η 2η αγωνιστική της Euroleague. Τις σημερινές μας προτάσεις μπορείτε να τις βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην Sportingbet.

Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 

Για το 5×5 η Χαλ! 

Στις 21:45, η Φλίτγουντ Τάουν υποδέχεται τη Χαλ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στη League 1 Αγγλίας.

Άσχημο το ξεκίνημα της σεζόν για τη Φλίτγουντ. Μετά τη δύσκολη νίκη της πρεμιέρας επί της Μπέρτον (2-1 εντός), δέχθηκε τρεις σερί ήττες από Πιτέρμπορο (2-1 εκτός), Γουίμπλεντον (0-1 εντός) και Ρότσντεϊλ (2-1 εκτός). Μεσοβδόμαδα επικράτησε των Νέων της Άστον Βίλα με 3-0 για το θεσμό του League Trophy.

Από την άλλη, η Χαλ έχει μπει με σπασμένα φρένα στη σεζόν και “φωνάζει” ότι θα είναι εκ των μεγάλων φαβορί για επάνοδο στην Championship. Μετρά 4/4 νίκες με μηδέν παθητικό! Πέρασε από την έδρα της 6ης Τζίλιγχαμ (0-2), λύγισε την Κρου (1-0 εντός), πέρασε από την έδρα Νορθάμπτον (0-2) και το περασμένο Σάββατο επικράτησε της Πλίμουθ με 1-0 εντός έδρας, έχοντας ανοίξει το σκορ από το 10ο λεπτό. Πολύ ισορροπημένη και καλά δομημένη η ομάδα του ΜακΚάν, εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες της και δείχνει ικανή να περάσει και από την έδρα της Φλίτγουντ. Θα ποντάρουμε στο μομέντουμ των φιλοξενούμενων, επιλέγουμε το 2 με κάλυψη στο DNB, σε απόδοση 1.80. Σε περίπτωση ισοπαλίας, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

 

Διπλό πρόκρισης για τους Πολωνούς

Στις 19:00, στο Στάδιο Ράικο Μίτιτς του Βελιγραδίου, η Σερβία Under 21 φιλοξενεί την Πολωνία Under 21 για τα προκριματικά του Euro. Οι δύο ομάδες συμμετέχουν στον 5ο όμιλο μαζί με Ρωσία, Βουλγαρία, Εσθονία και Λετονία.

Οι Σέρβοι είναι 4οι με 8 πόντους συγκομιδή και μαθηματικά εκτός διεκδίκησης της πρωτιάς ευρισκόμενοι στο -9. Στα ματς του Σεπτεμβρίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 στη Λετονία και λίγες μέρες μετά ηττήθηκαν εντός έδρας από τους Βούλγαρους με 1-2.

Οι Πολωνοί από τη μεριά τους θα πρέπει να θεωρούνται το φαβορί του ομίλου, αφού έχουν συγκεντρώσει 16 πόντους σε 7 παιχνίδια, είναι στο -1 από την πρωτοπόρο Ρωσία και με παιχνίδι λιγότερο. Σε εξαιρετική κατάσταση επέστρεψαν από την καραντίνα και στα ματς του Σεπτεμβρίου διέλυσαν την Εσθονία με 0-6 και λίγες μέρες αργότερα πήραν το ντέρμπι κορυφής με τους Ρώσους (1-0 εντός).

Ανώτεροι και με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον οι Πολωνοί, ποντάρουμε στο διπλό σε απόδοση 2.20. 

 

Με σύμμαχο την παράδοση η Μπασκόνια

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μπάσκετ! Στις 20:00, για τη 2η αγωνιστική της Euroleague, ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί την Μπασκόνια.

Οι Σέρβοι ξεκίνησαν με ήττα τη νέα σεζόν, δεν κατάφεραν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στην Πόλη, έχασαν και τις τρεις πρώτες περιόδους για το τελικό 77-63 από τη Φενέρμπαχτσε. Πολύ άστοχοι οι παίκτες του Σάσα Ομπράντοβιτς, τη Δευτέρα ξέσπασαν με 66-104 επί της Τσιμπόνα για την Αδριατική λίγκα.

Θετικό το φετινό ντεμπούτο των Βάσκων στην Ευρωλίγκα, έπαιξαν σπουδαία άμυνα απέναντι στη Ρεάλ, την οποία λύγισαν με 76-63. Οι πρωταθλητές Ισπανίας, γνώρισαν την ήττα για την ACB την Κυριακή από τη Μούρθια (75-83).

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι ομάδα έδρας, αλλά δίχως τον κόσμο του χάνει σημαντικό κομμάτι από την ισχύ του, ενώ οι Βάσκοι μετρούν τρεις σερί νίκες στο Βελιγράδι. Δεν έχουν βρει ρυθμό οι Σέρβοι, ανώτερη η Μπασκόνια, θα πάμε με το διπλό σε απόδοση 1.87.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα.

Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Διαβάστε επίσης