Στοίχημα: Πορτογαλία στο ντέρμπι, γκολ στο EURO  – Παρολί απόδοσης… 15.76!

 Στοίχημα: Πορτογαλία στο ντέρμπι, γκολ στο EURO  – Παρολί απόδοσης… 15.76!

Σάββατο σήμερα (19/06) και το κουπόνι πάμε στοίχημα είναι πολύ δυνατό! Το Betarades.gr το διάβασε καλά και βρήκε τα πιο «καυτά» προγνωστικά στοιχήματος. Φυσικά, έχουμε επιλογή και για το Πορτογαλία – Γερμανία που είναι το ματς της ημέρας στο EURO.

Συνολικά βέβαια, κρατήσαμε τρία σημεία από τη διοργάνωση. Μας ενδιαφέρει και το Ουγγαρία – Γαλλία, αλλά και το… βραδινό Ισπανία – Πολωνία. Μέσα σε όλα όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε και το μπάσκετ. Η εθνική Ελλάδος παίζει στο τουρνουά Ακρόπολις και με μπασκετικό σημείο κλείνουμε τετράδα!

 

Πολλά γκολ στην Ουγγαρία

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από τη Βουδαπέστη. Στις 16:00, η Ουγγαρία υποδέχεται τη Γαλλία για τον έκτο όμιλο του EURO. Φαβορί υπάρχει, αλλά θα πάμε με τα γκολ.

Η Ουγγαρία δεν ήταν κακή την πρώτη αγωνιστική. Έβαλε πάρα πολύ δύσκολα στην Πορτογαλία, είδε γκολ της να ακυρώνεται και αν ήταν πιο τυχερή, μάλλον θα είχε πάρει κάτι από το ματς. Ωστόσο, λίγο η τύχη, λίγο η ατομική ποιότητα, έκριναν το ματς με 0-3 υπέρ των Πορτογάλων. Αμυντικά οι Ούγγροι είχαν θέματα αλλά τα πλήρωσαν αργά. Επιθετικά φάνηκε ότι μπορούν να κάνουν πράγματα. Είναι το μεγάλο αουτσάιντερ στη σημερινή αναμέτρηση, περιμένουμε να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν από το ματς.

Η Γαλλία φυσικά, έχει το πάνω χέρι για τη νίκη. Οι «τρικολόρ» έδειξαν τα δόντια τους ήδη από το πρώτο παιχνίδι του ομίλου. Αντιμετώπισαν τη Γερμανία στο Μόναχο, και χωρίς να φορτσάρουν κέρδισαν 0-1. Έπαιξαν ήρεμα, με ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα και ήταν άκρως επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Πέτυχαν ακόμα δύο γκολ, τα οποία ακυρώθηκαν με VAR. Τρομερή ομάδα η Γαλλία, έχει μοναδικό στόχο να κάνει το 2Χ2 απόψε. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα συνιστά αποτυχία.

Οι Ούγγροι θα έχουν πάλι τον ενθουσιασμό της κερκίδας και δεν έχουν το άγχος του φαβορί, στοιχεία που μπορούν να τους οδηγήσουν να παίξουν πιο απελευθερωμένα. Από την άλλη, η Γαλλία δεν συγχωρεί αν βρει χώρους και θέλει πειστική νίκη. Περιμένουμε ωραίο ματς, πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

 

Της ταιριάζουν αυτά τα ματς

Στις 16:00, θα γίνει το ντέρμπι της ημέρας στο EURO. Η Πορτογαλία κοντράρεται με τη Γερμανία στο Μόναχο, με τους Ίβηρες να είναι μόνο τυπικά γηπεδούχοι.

Η Πορτογαλία αγχώθηκε πολύ την πρώτη αγωνιστική, αλλά τελικά τη βρήκε την άκρη. Συνολικά, ήταν καλύτερη στο ματς με την Ουγγαρία και αν ήταν πιο αποτελεσματική μάλλον θα το είχε «καθαρίσει» πιο νωρίς. Ωστόσο, η λύση ήρθε στο 84’, με τον Γκερέιρο. Μετά ο Κριστιάνο πέτυχε άλλα δύο γκολ, με το τελικό 0-3 να είναι άκρως σημαντικό για την ομάδα του Σάντος. Τώρα, η Πορτογαλία θα παίξει το παιχνίδι που της ταιριάζει, πίσω από τη μπάλα και με αντεπιθέσεις – φωτιά απέναντι σε μια ομάδα που «καίγεται» για το τρίποντο. Και πλέον, οι Πορτογάλοι έχουν μπόλικη ποιότητα στην επίθεση.

Η Γερμανία λοιπόν, δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Έχασε από τη Γαλλία, χωρίς να καταφέρει να δημιουργήσει πολλές επικίνδυνες καταστάσεις. Αυτό προβλημάτισε κυρίως τον Λεβ, που βλέπει την ομάδα του να στερείται σημείου αναφοράς στην επίθεση. Είναι πρόβλημα αυτό για τα «πάντσερ», που και μεσοαμυντικά είχαν τα προβλήματά τους. Είναι κάπως… αργά τα στόπερ, και ο Εμπαπέ αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός θα είχε συμμετοχή σε δύο γκολ της Γαλλίας. Δεν έπεισε η Γερμανία την πρώτη αγωνιστική, και δύσκολα θα βρει τη λύση απόψε.

 

Ο Σάντος διαβάζει καλά αυτά τα παιχνίδια και κάτι ανάλογο περιμένουμε και σήμερα. Η Πορτογαλία είναι ποιοτική, της έφυγε το άγχος της υποχρεωτικής νίκης με την Ουγγαρία και πάει για άλλα! Πάμε με τον 1 DNB σε απόδοση 2.30 (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

 

Η ανάγκη φέρνει γκολ

Η αυλαία του Σαββάτου στο EURO πέφτει με το Ισπανία – Πολωνία. Το ματς αρχίζει στις 22:00, στη Μαδρίτη, και αμφότερες οι ομάδες θα παίξουν μόνο για τη νίκη.

Η Ισπανία μάλλον αδικείται από το 1-1 με τη Σουηδία. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και δικαιούταν το τρίποντο. Έφτιαξε σπουδαίες φάσεις, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά της έλειψε το γκολ. Αυτό κάποια στιγμή θα έρθει, αν συνεχίσει να παίζει έτσι, και με την ποιότητα των μεσοεπιθετικών της. Οι Ισπανοί έπαιξαν στρωτό ποδόσφαιρο, ενώ αμυντικά είχαν κενά. Δεν είναι τυχαίο, ότι και οι Σουηδοί άγγιξαν το γκολ σε δύο περιπτώσεις. Σήμερα η Ισπανία θα μπει από την αρχή για να κερδίσει και μόνο!

Στην αντίπερα όχθη, η Πολωνία απογοήτευσε με την ήττα από τη Σλοβακία. Δεν αποκλείεται αυτό το αποτέλεσμα να αποδειχθεί καταδικαστικό για τους Πολωνούς. Βρέθηκαν να χάνουν, ισοφάρισαν, αλλά η αποβολή του Κριτσόβιακ τους πήγε πάλι πίσω. Τελικά, ηττήθηκαν με 2-1 και τώρα ψάχνουν την υπέρβαση για να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Ο Λεβαντόφσκι θέλει να τροφοδοτηθεί καλύτερα για να εκτελέσει, όπως ξέρει πολύ καλά. Δημιούργησε ευκαιρίες η Πολωνία στο πρώτο παιχνίδι, σκόραρε κιόλας, αλλά δεν ήταν τόσο αποτελεσματική. Επίσης, στην άμυνα ήταν ασταθής και αυτό μπορεί να φανεί ακόμα περισσότερο σήμερα.

Υπάρχει διαφορά ποιότητας, αλλά και η Πολωνία θα τα παίξει όλα για όλα. Μπορεί να βρει έστω ένα γκολ, όμως δεν πείθει καθόλου στα μετόπισθεν. Οι Ισπανοί αναμένεται να είναι ορμητικοί, θέλουν να βάλουν όσα… δεν έβαλαν με τη Σουηδία. Αξίζει το Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

 

Δεύτερο τεστ για την Ελλάδα

Το τουρνουά Ακρόπολις συνεχίζεται σήμερα με δύο παιχνίδια. Μας αφορά φυσικά, αυτό που περιλαμβάνει την εθνική Ελλάδος, η οποία παίζει με το Πουέρτο Ρίκο, στις 20:00.

Η Ελλάδα ξεκίνησε χθες τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά και κέρδισε το Μεξικό με 101-98. Οι επιθέσεις είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο ματς, ενώ αμυντικά αμφότερες οι ομάδες δεν τα πήγαν καλά. Προβληματίστηκε λογικά ο Πιτίνο για την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του. Βέβαια, η νίκη ήρθε πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ. Πλήγμα για την Ελλάδα η απουσία του Πρίντεζη από το προολυμπιακό. Ο Πιτίνο κατέβασε πεντάδα με Σλούκα, Λαρεντζάκη, Γιαννόπουλο, Μήτογλου και Παπαγιάννη. Θα επιδιώξει σίγουρα να παίξει καλύτερα στην άμυνα η εθνική μας.

To Πουέρτο Ρίκο  από την άλλη, ηττήθηκε με 80-68 από τη Σερβία. Άλλωστε, υπήρχε διαφορά δυναμικότητας με την αντίπαλο. Η διαφορά μάλιστα, είναι αξιοπρεπής για τους Πορτορικάνους. Ο Μπράουν ξεχώρισε με 19 πόντους, δεν φάνηκε ο Κλαβέλ του Προμηθέα που είχε 1/10 σουτ. Με οδηγό την άμυνα προσπάθησε το Πουέρτο Ρίκο να φανεί ανταγωνιστικό και έδειξε ότι δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Θα παλέψει και σήμερα για μια αξιοπρεπή εμφάνιση επιχειρώντας να περιορίσει αρχικά τα «ατού» της Ελλάδας.

Προβλημάτισε η Ελλάδα στην άμυνα και δύσκολα θα έχει ξανά τόσο υψηλά ποσοστά ευστοχίας στα δίποντα. Το Πουέρτο Ρίκο λογικά θα ηττηθεί, αλλά θα παλέψει το ματς και μπορεί να «πέσει» με μικρή διαφορά. Έτσι, επιλέγουμε Πουέρτο Ρίκο +7.5 σε απόδοση 1.90.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Διαβάστε επίσης