• 16 Απριλίου 2024,

Στοίχημα: Σκοράρουν στο “Εμιρέιτς”, “τρένο” η Ρέιντζερς  – τριάδα για ταμείο στο 9.08! (video)

 Στοίχημα: Σκοράρουν στο “Εμιρέιτς”, “τρένο” η Ρέιντζερς  – τριάδα για ταμείο στο 9.08! (video)

Ακόμη μία ευρωπαϊκή βραδιά θα είναι η σημερινή, με τα παιχνίδια για το Europa League να δεσπόζουν στο κουπόνι της Πέμπτης (18/03). To Betarades.gr ξεχώρισε τρεις δυνατές προτάσεις για στοίχημα, από τα παιχνίδια Άρσεναλ – Ολυμπιακός, Ρέιντζερς – Σλάβια Πράγας, αλλά και το Άλμπα – Ολυμπιακός για τη Euroleague.

Πέρα από αυτό, στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για να παίξετε euro 2021 στοίχημα.

Ας περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 

Γκολ στο Λονδίνο

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με το Europa League και την αναμέτρηση του Λονδίνου, όπου στις 19.55 η Άρσεναλ υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Άρσεναλ, που προέρχεται από τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, για το πρωτάθλημα αλλά και την Ευρώπη. Πιο πρόσφατη αυτή (2-1) στην έδρα της επί της Τότεναμ. Έχει το προβάδισμα σήμερα μετά το 1-3 στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Μεγάλο της “όπλο” είναι η γραμμή κρούσης της, καθώς στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις έχει βρει δίχτυα 12 φορές. Πρώτος σκόρερ της είναι ο Λακαζέτ, που έχει πετύχει 10 γκολ και έχει μοιράσει δύο ασίστ. Βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας της Premier League με 41 βαθμούς, εφτά λιγότερους από την 5η Γουέστ Χαμ.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με νίκη (3-1) επί της ΑΕΛ τις υποχρεώσεις του για την κανονική διάρκεια του ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη που πέτυχε η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στη Super League, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές επί των Βόλου (2-1) και Λαμία (3-0). Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 67 βαθμούς, 16 περισσότερους από τον δεύτερο Άρη. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, καθώς έχει σημειώσει 64 γκολ και την καλύτερη άμυνα, έχοντας δεχτεί μόλις 13 σε 26 αγώνες.

Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να παίξει ανοιχτά από την αρχή, για να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και να διεκδικήσει τις οποίες ελπίδες του για την πρόκριση. Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη ποιότητα μεσοεπιθετικα. Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

 

Με τη δυναμική της Ρέιντζερς

Συνεχίζουμε με το Europa League και την αναμέτρηση που διεξάγεται στις 22.00 στη Γλασκώβη, με τη Ρέιντζερς να φιλοξενεί τη Σλάβια Πράγας, μετά το 1-1 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι έκαναν έναν υγιεινό …περίπατο την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της χώρας τους και έχουν κατακτήσει τον τίτλο. “Τρέχουν” ένα νικηφόρο σερί έξι αγώνων , ενώ έχουν διαφορά 20 βαθμών από την αιώνια αντίπαλο Σέλτικ, που βρίσκεται στην δεύτερη θέση. Η ανασταλτική λειτουργία τους είναι πραγματικά για σεμινάριο, καθώς έχουν δεχτεί μόλις εννιά γκολ σε 32 παιχνίδια. Είναι πολύ δυνατοί στο γήπεδό τους, έχοντας κάνει το απόλυτο των νικών σε 16 αγώνες.

Την εντυπωσιακή της πορεία στο πρωτάθλημα της Τσεχίας συνεχίζει η Σλάβια Πράγας, που βρίσκεται στη κορυφή της βαθμολογίας με 61 βαθμούς. Είναι, επίσης, η ομάδα με την καλύτερη επίδοση εκτός έδρας, έχοντας συγκεντρώσει 30 πόντους σε 12 αναμετρήσεις. Προέρχεται από εύκολη νίκη με 3-0 επί της Μλάντα Μπόλεσλαβ. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, έχοντας σημειώσει συνολικά 66 τέρματα.

Η Ρέιντζερς θέλει να εξασφαλίσει τη πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Μπορεί να τα καταφέρει, απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, πάντως, όπως είναι η Σλάβια Πράγας. Η ομάδα του Τζέραρντ, άλλωστε, είναι πολύ δυνατή στην έδρα της. Θα πάμε με τον άσο σε απόδοση 2.40.

 

Για τη νίκη ο Ολυμπιακός στο Βερολίνο

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με Euroleague και το παιχνίδι της Άλμπα με τον Ολυμπιακό στο Βερολίνο στις 21:30.

Δύο διαδοχικές νίκες εκτός έδρας πέτυχε η Άλμπα στη διοργάνωση. Η τελευταία ήταν κόντρα στη Βιλερμπάν με 95-89, που συνοδεύτηκε από πολύ δυνατή εμφάνιση στο παρκέ για τους Γερμανούς. Στο εγχώριο πρωτάθλημα, επιβλήθηκαν επί της Μίτελντοϊτσερ με 96-82 μακριά από το γήπεδό τους.

Ο Ολυμπιακός έχει σημειώσει δύο συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα στο “ΣΕΦ”, πιο πρόσφατα επικρατώντας κατά κράτος της Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης με 75-61. Αν και ξεκίνησαν χλιαρά, ήταν επιβλητικοί από την τρίτη περίοδο και έπειτα. Απουσιάζουν οι Μάρτιν και Παπανικολάου.

Σε φόρμα βρίσκονται οι “ερυθρόλευκοι” και έχουν καλή πρόσφατη παράδοση στο συγκεκριμένο γήπεδο. Μπορούν να πετύχουν τη νίκη και σήμερα. Θα ποντάρουμε στο διπλό σε απόδοση 2.15.

 

Το Betarades.gr, πάντα παρών στις μεγάλες μάχες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, προαναγγέλει τον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού στο Europa League. Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε την ανάλυση του αγώνα Άρσεναλ – Ολυμπιακός:

Link: https://www.youtube.com/watch?v=xg-j2dhIKow

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Διαβάστε επίσης