• 3 Μαΐου 2024,

Στοίχημα: Στήριξη στη Λίβερπουλ στο 2.15

 Στοίχημα: Στήριξη στη Λίβερπουλ στο 2.15

Αμέτρητες αναμετρήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον απ’ όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη περιλαμβάνει το κουπόνι της Κυριακής αλλά και φυσικά δύο σημαντικά εξ αναβολής παιχνίδια στην ελληνική Super League.

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από την Premier League και το παιχνίδι Μπράιτον – Λίβερπουλ, το οποίο μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Πάμε να αναλύσουμε τη σημερινή μας πρόταση.

8η Αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ με την Μπράιτον να υποδέχεται τη Λίβερπουλ, αναζητώντας αντίδραση. Μεσοβδόμαδα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Μαρσέιγ στο “Βελοντρόμ”, σε ένα παιχνίδι μάλιστα που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0.

Είχε προηγηθεί η συντριβή από την Άστον Βίλα (6-1) στο πρωτάθλημα και η ήττα με 1-0 από την Τσέλσι στο Λιγκ Καπ, μετράει μια νίκη στα πέντε τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις και βρίσκεται στην 6η θέση της κατάταξης.

Στην άκρη την ήττα από την Τότεναμ άφησε την Πέμπτη η Λίβερπουλ, που επικράτησε με 2-0 της Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ στο Europa League και ενώ αυτή ήταν η όγδοη νίκη της στα εννέα τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις.

Στην 4η θέση της κατάταξης η ομάδα του Κλοπ, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, τη στιγμή που η Μπράιτον κάνει πολλά και εύκολα λάθη, κάτι που η Λίβερπουλ μπορεί να εκμεταλλευτεί. Θα στηρίξουμε τους “κόκκινους” και θα κρατήσουμε το “διπλό” σε απόδοση 2.15.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Διαβάστε επίσης