• 3 Μαΐου 2024,

Στοίχημα: Συνδυαστικά με Εσπανιόλ στο 2.25

 Στοίχημα: Συνδυαστικά με Εσπανιόλ στο 2.25

Πέφτουν οι ρυθμοί στο κουπόνι της Δευτέρας (09/10) ωστόσο οι ευκαιρίες για στοίχημα είναι για ακόμη μια ημέρα αμέτρητες.

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από την Ισπανία και την αναμέτρηση Βιγιαρεάλ Β’ – Εσπανιόλ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων στην sportingbet.

Στις 22:00 η Βιγιαρεάλ Β’ υποδέχεται την Εσπανιόλ για τη 10η αγωνιστική της Segunda Division. Στη 14η θέση της κατάταξης οι γηπεδούχοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη Λεβάντε εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, έχουν πανηγυρίσει μία νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές, ενώ μετά το πέρασμα εννέα αγώνων έχουν απολογισμό 2-4-3.

Σε αντίθετη κατάσταση η Εσπανιόλ που φιγουράρει στη 2η θέση της βαθμολογίας και στο -1 από την κορυφή, έχοντας παιχνίδι λιγότερο από την πρωτοπόρο Τενερίφη. Την προηγούμενη αγωνιστική η Εσπανιόλ πέρασε αλώβητη από την έδρα της Καρταχένα, της οποίας επικράτησε με 2-0, ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη, διατηρώντας και το μηδέν στα μετόπισθεν.

Υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Εσπανιόλ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και έχει δικαιολογημένα τον τίτλο του φαβορί κόντρα στη Βιγιαρεάλ Β’ που δεν έχει βρει τα πατήματα της. Θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους και θα κρατήσουμε το 2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.25.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr! 

Διαβάστε επίσης