• 28 Μαρτίου 2024,

Στοίχημα: Το σηκώνει η Αργεντινή μέσα στη Βραζιλία – Τριάδα απόδοσης… 8.77!

 Στοίχημα: Το σηκώνει η Αργεντινή μέσα στη Βραζιλία – Τριάδα απόδοσης… 8.77!

Το Σάββατο (10/07) έφτασε και μαζί του «κουβαλάει» ένα άκρως ενδιαφέρον κουπόνι πάμε στοίχημα! Το Betarades.gr εντόπισε τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος. Τα Προγνωστικά Euro μπορούν να περιμένουν λίγο, αφού προηγείται ο τελικός Κόπα Αμέρικα!

Το μεγάλο ντέρμπι της Αργεντινής με τη Βραζιλία δεσπόζει στο πρόγραμμα. Έχουμε σημείο από τη ματσάρα, αλλά όχι μόνο από αυτήν. Συνολικά, κρατήσαμε μια τριάδα για το Σάββατο, που συμπληρώνεται από τα πρωταθλήματα Σουηδίας και Νορβηγίας.

Πάμε να τα δούμε όλα!

 

Ήρθε η ώρα του Μέσι

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα ξεκινάνε από τον τελικό του Κόπα Αμέρικα. Η Αργεντινή κοντράρεται με τη Βραζιλία στο «Μαρακανά» και θα στηρίξουμε το… αουτσάιντερ!

Η Αργεντινή πραγματοποιεί συνολικά καλό Κόπα Αμέρικα. Ξεκίνησε με την ισοπαλία με τη Χιλή, όπου ήταν και εκεί καλή, και στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της. Συνέχισε μόνο με νίκες, με οδηγό τον Μέσι, μέχρι τον ημιτελικό με την Κολομβία. Εκεί, χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να προκριθεί. Πάντως, η «Αλμπισελέστε» δείχνει ιδιαίτερα διψασμένη για τον τίτλο. Και ο ίδιος ο Μέσι, θα κάνει τα πάντα για να κατακτήσει επιτέλους ένα τόσο σημαντικό τρόπαιο με την εθνική του ομάδα. Έχει χάσει πολλούς τελικούς με την Αργεντινή, αλλά τώρα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μοιάζει έτοιμος να το σηκώσει.

Η Βραζιλία με τη σειρά της, παίζει μεν στο «Μαρακανά» αλλά οι συνθήκες του αγώνα καθιστούν ουσιαστικά ουδέτερο το γήπεδο. Η ομάδα του Τίτε ήταν μέτρια στον ημιτελικό με το Περού, το οποίο κέρδισε με 1-0 και με… άγχος στο τέλος. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι και… εντυπωσιακή μέχρι τώρα η Βραζιλία στο τουρνουά. Σίγουρα αποτελεί μια πολύ ποιοτική ομάδα, αλλά και τα γεγονότα πριν την έναρξη του Κόπα Αμέρικα, όταν η συμμετοχή της ήταν σε τεντωμένο σχοινί, δείχνουν να την έχουν επηρεάσει ψυχολογικά και σε θέμα διάθεσης. Εννοείται ότι η «Σελεσάο» εδώ που έφτασε θα παίξει μόνο για την κούπα. Ωστόσο, δεν είναι αχτύπητη και έχει και αυτή τα θεματάκια της κυρίως στο τελείωμα των φάσεων.

Οι στοιχηματικές έχουν ως φαβορί τους Βραζιλιάνους, αλλά οι αποδόσεις μοιάζουν υπερολικές. Οι Αργεντίνοι θέλουν όσο τίποτα άλλο αυτό το τρόπαιο, έχουν πάρα πολλά χρόνια να το σηκώσουν και πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα τους. Το αξίζει και ο Μέσι αυτό το Κόπα Αμέρικα και θεωρούμε θα το πάρει. Πάμε με την κατάκτηση από την Αργεντινή σε απόδοση 2.55!

 

Δεν πέφτει εύκολα η Σίριους

Συνεχίζουμε με πρωτάθλημα Σουηδίας, το «τρέχει» κανονικά. Η Μάλμε υποδέχεται στις 16:00 τη Σίριους και έχουμε κάτι… ασιατικό στο στοίχημα!

Η Μάλμε είναι η κάτοχος του τροπαίου και φέτος είναι ξανά ψηλά στη βαθμολογία. Για την ακρίβεια, έχει 20 πόντους και ισοβαθμεί στην κορυφή με την Τζουργκάρντεν, έχοντας όμως αγώνα περισσότερο. Βέβαια, δεν ήταν καλή στην επιστροφή στη δράση του πρωταθλήματος, αφού έχασε από τη Νόρκεπινγκ με 3-2. Μεσοβδόμαδα, είχε ξανά αγώνα κερδίζοντας με 1-0 τη Ρίγα για τα προκριματικά του Champions League. Ούτε και εκεί πάντως έθελξε με την απόδοσή της η Μάλμε. Γενικά, έχει βγάλει πολλά αμυντικά προβλήματα στο πρωτάθλημα, έχοντας δεχτεί ήδη 16 γκολ! Έτσι, δίνει το δικαίωμα στους αντιπάλους της να πιστεύουν ότι μπορούν να της πάρουν αποτέλεσμα ανά πάσα στιγμή.

Η Σίριους από την άλλη, έχει 12 πόντους όντας στο -8 από τη σημερινή της αντίπαλο, από την οποία όμως έχει και ματς λιγότερο. Φαίνεται ότι της έκανε καλό η διακοπή, αφού επέστρεψε με νίκη, με το 2-1 απέναντι στη Μιάλμπι. Πήρε βαθμολογική ανάσα η Σίριους, έβαλε τέλος στο σερί χωρίς νίκες και ανέβασε και την ψυχολογία της. Εκτός έδρας προσπαθεί γενικά να κάνει το παιχνίδι της και δεν φοβάται. Και σήμερα, την περιμένουμε δυναμική και χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό.

Είναι λογικό, η Μάλμε να βγάλει και μια κούραση μετά και το μεσοβδόμαδο παιχνίδι της. Επιπλέον, οι γηπεδούχοι έχουν θέματα στην άμυνα και αυτό μπορεί να βοηθήσει τους φιλοξενούμενους. Δεν είναι κακή ομάδα η Σίριους και ακόμα κι αν χάσει, πιστεύουμε ότι αυτό θα γίνει δύσκολα. Ποντάρουμε στη Σίριους +1.5 (ασιατικό) σε απόδοση 1.85.

 

Αδικείται η Τρόμσο

Από τη Σουηδία στη Νορβηγία και στον αγώνα της Μπραν με την Τρόμσο, που αρχίζει στις 21:00. Αμφότερες οι ομάδες είναι χαμηλά στη βαθμολογία και θέλουν το τρίποντο.

Η Μπραν μάλιστα, βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης, έχοντας μόλις 5 πόντους σε 12 αγώνες! Το κακό είναι ότι οι ομάδες που βρίσκονται από πάνω έχουν λιγότερα παιχνίδια και μπορούν να αυξήσουν τη διαφορά. Δεν κερδίζει εδώ και πέντε ματς η Μπραν, που έχασε και από την Κρίστιανσουντ με 3-2. Έχει μια νίκη στα δώδεκα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Πονάει αμυντικά, έχοντας τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία με 25 γκολ παθητικό. Και επιθετικά βέβαια, δεν είναι ότι… κεντάει. Αντιθέτως, δυσκολεύεται πολύ και σε αυτό το κομμάτι.

Η Τρόμσο τώρα, τα πάει μέτρια μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Έχει 9 πόντους, με αγώνα λιγότερο από τη Μπραν. Η ομάδα του Χέλστρουπ δεν έχει νίκη εδώ και τέσσερις αγώνες. Προέρχεται από την ήττα με 3-0 από τη Χαούγκεσουντ. Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση η Τρόμσο, που θέλει να σηκώσει άμεσα κεφάλι. Ούτε που θέλει να σκέφτεται ότι θα παλεύει μέχρι τέλους για την παραμονή στην κατηγορία. Για να αποφύγει αυτές τις σκέψεις βέβαια, πρέπει να αρχίσει να κερδίζει. Το σημερινό ματς αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους για να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Οι μπουκ έχουν ως φαβορί τη Μπραν, αλλά είναι τέτοια η εικόνα της που δεν μπορείς να την εμπιστευτείς με… τίποτα. Οι αποδόσεις αδικούν την Τρόμσο που είναι και αυτή χαμηλά, αλλά παίζει έστω και ένα κλικ καλύτερα μέχρι τώρα. Έχει αξία στοιχηματικά το Χ2 σε απόδοση 1.86.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Διαβάστε επίσης