• 18 Μαΐου 2024,

Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση στο 1.85 η Μαρσέιγ

 Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση στο 1.85 η Μαρσέιγ

Οι ρυθμοί ανεβαίνουν στο κουπόνι της Παρασκευής (18/08) με αγώνες για εμπορικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, με τα περισσότερα να έχουν πλέον αρχίσει.

Πέρα από αυτό, το Μουντομπάσκετ 2023 ξεκινάει σε λίγες μέρες, μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδας και όλων των ομάδων με επίσκεψη στο site μας. Η δυνατή επιλογή της ημέρας από το Betarades.gr έρχεται από τη Λιγκ 1 Γαλλίας και την αναμέτρηση Μετς – Μαρσέιγ.

Εφιαλτική η επιστροφή της Μετς στη Λιγκ 1, καθώς γνώρισε εκτός έδρας συντριβή με 5-1 από τη Ρεν. Αντίθετα, τα είχε πάει εξαιρετικά στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε, με απολογισμό δύο ισοπαλίες και τέσσερις νίκες, με πιο πρόσφατη  το 1-0 επί της Χέρενφεν.

Είναι αήττητη στα εφτά τελευταία (5-2-0) παιχνίδια που έδωσε στην έδρα της, για τη Λιγκ 2. Έχει καταφέρει να πετύχει γκολ στις δέκα τελευταίες επίσημες αναμετρήσεις της. Δεν ήταν, όμως, το ίδιο καλή και η αμυντική λειτουργία της, καθώς στους τρεις από τους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες της, δεν κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν στα μετόπισθεν.

Προσπαθεί να συνέλθει μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ η Μαρσέιγ, που ηττήθηκε με 5-3 στα πέναλτι (κ.δ. 2-1) από τον Παναθηναϊκό. Είχαν προηγηθεί η ήττα της με 1-0 από την ελληνική ομάδα στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, αλλά και η επικράτησή της με 1-0 επί της Ρεμς στην πρεμιέρα της Λιγκ 1.

Τα πάει καλά μακριά από το γήπεδό της στο πρωτάθλημα, καθώς έχει κερδίσει τα εφτά από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της, με πιο πρόσφατο αυτό (1-2) με τη Λυών. Έχει σκοράρει, μάλιστα, στα οκτώ εξ αυτών. Σε κανένα, όμως, από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, δεν κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Θέλει να δείξει χαρακτήρα η Μαρσέιγ, μετά το σοκ του αποκλεισμού από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει την ποιότητα να τα καταφέρει, απέναντι στη Μετς, που χρειάζεται να προσαρμοστεί στα δεδομένα της Λιγκ 1. Θα ποντάρουμε στο διπλό σε απόδοση 1.85.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Παρασκευής στο Betarades.gr!

Διαβάστε επίσης