Στοίχημα: Βροχή τα γκολ στο Champions League, “πετάει” η Καρσίγιακα – τριάδα “φωτιά” στο 6.84!

 Στοίχημα: Βροχή τα γκολ στο Champions League, “πετάει” η Καρσίγιακα – τριάδα “φωτιά” στο 6.84!

Στο σημερινό (09/03) κουπόνι στοιχήματος ξεχωρίζουν οι αγώνες για τη φάση των “16” στο Champions League και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε δύο δυνατά προγνωστικά ποδοσφαίρου και μία επιλογή από το FIBA Champions League.

Πάμε άμεσα στην ανάλυση των σημείων

 

Με τα γκολ στο Τορίνο

Στις 22:00, στο Allianz Stadium του Τορίνο, η Γιουβέντους υποδέχεται την Πόρτο στη ρεβάνς του 2-1 στο Ντραγκάο.

Οι Πορτογάλοι αιφνιδίασαν τη Γιούβε στις εκκινήσεις των δύο ημιχρόνων και πήραν ισχνό προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά. Ο Ταρεμί εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος της άμυνας στο 2ο λεπτό και ο Μαρεγκά ολοκλήρωσε την όμορφη ανάπτυξη των “δράκων” για το 2-0 στο 46’! Ακίνδυνη η Γιουβέντους στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, ευτύχησε να βρει τη μείωση του σκορ με τον κορυφαίο της στη φετινή σεζόν, Φεντερίκο Κιέζα (82’).

Έκτοτε, οι “μπιανκονέρι” μάζεψαν 10 βαθμούς σε τέσσερις αγώνες της Serie A, αλλά παραμένουν στο -10 από την Ίντερ (με παιχνίδι λιγότερο). Το Σάββατο επικράτησαν της Λάτσιο εντός έδρας (3-1), ανατρέποντας το σκορ με τέρματα των Ραμπιό και Μοράτα (Χ2). Ξεκουράστηκε ο Κριστιάνο, πέρασε στον αγώνα στο 69ο λεπτό.

Και η Πόρτο έχει μείνει αρκετά πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος. Το Σάββατο πέρασε από την έδρα της Ζιλ Βισέντε (0-2), αλλά εξακολουθεί να είναι στο -10 από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Οριακή η υπόθεση πρόκριση μετά το αποτέλεσμα στο Οπόρτο. Η Γιούβε σκοράρει με συνέπεια εντός έδρας και γνωρίζει πως δεν της φτάνει ένα γκολ, αφού αμυντικά έχει πολλά κενά φέτος. Η Πόρτο είναι ικανή στις αντεπιθέσεις και μπορεί να βρει δίχτυα. Ποντάρουμε στο Goal/Goal, σε απόδοση 1.95. 

 

Σκορ και θέαμα στο Ντόρτμουντ

Στο έτερο παιχνίδι Champions League της βραδιάς, η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Σεβίλλη, στη ρεβάνς του 2-3 στην Ανδαλουσία.

Εκπληκτική εμφάνιση από τους Γερμανούς στο πρώτο ημίχρονο του Σάντσεθ Πιθχουάν, έβαλαν στέρεες βάσεις προκρισης, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 7ο λεπτό (Σούσο). Ο Χόλαντ ήταν σε τρομερή βραδιά, δημιούργησε το πρώτο γκολ (Νταχούντ) και σκόραρε ο ίδιος για το 1-3 της ανάπαυλας! Νευρική και δίχως ισορροπία η ομάδα του Λοπετέγκι, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 84’ με τον Ντε Γιονγκ.

Αφετηρία για αγωνιστική ανάκαμψη έγινε η νίκη στη Σεβίλλη για την Ντόρτμουντ, ακολούθησαν τρεις σερί νίκες και καλή εμφάνιση, αλλά ήττα με ανατροπή το Σάββατο στο Μόναχο. Ο Χόλαντ σκόραρε για το 0-2 ως το 9ο λεπτό, αλλά οι Βαυαροί γύρισαν το ματς με Λεβαντόφκσι και Γκορέτσκα στο φινάλε.

Σε αντίθετο μονοπάτι η Σεβίλλη, μετά το πρώτο μεταξύ του ματς μέτρησε 3/4 ήττες, συμπεριλαμβανομένου του οδυνηρού αποκλεισμού στα ημιτελικά του Copa Del Rey.

Απόψε η Σεβίλλη οφείλει να ρισκάρει για την ανατροπή, θα παίξει φουλ επίθεση, την ώρα που η Ντόρτμουντ είναι φύσει δημιουργική ομάδα. Περιμένουμε γρήγορο ρυθμό και πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, ποντάρουμε στο Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 1.95. Σε περίπτωση επίτευξης τριών τερμάτων παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

“Πετάει” η Καρσίγιακα!

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με FIBA Champions League και τον αγώνα Μπρίντιζι – Καρσίγιακα (21:30).

Ποιοτικότερη και σε τρομερή φόρμα η τούρκικη ομάδα, προέρχεται από 13/14 νίκες και θα την στηρίξουμε σήμερα στην Ιταλία. Επιλογή το διπλό σε απόδοση 1.85.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Διαβάστε επίσης