Στοίχημα: ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ νίκης η Λάρισα, επιστροφή Γουλβς – δυνατά σημεία στο 16.27!

 Στοίχημα: ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ νίκης η Λάρισα, επιστροφή Γουλβς – δυνατά σημεία στο 16.27!

Τα ματς είναι… «φωτιά» στο κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου (12/12)! Το Betarades.gr έχει βρει και πάλι τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Έχουμε σημείο από Ελλάδα, από Πρέμιερ και όχι μόνο! Βέβαια, να θυμάστε ότι στο site μας θα βρίσκετε γενικά και τα κορυφαία προγνωστικά Ισπανίας.

Στα σημερινά λοιπόν, η Λάρισα υποδέχεται τον ΟΦΗ και δεν έχει περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα, εκτός από τη νίκη. Στην Αγγλία, μας απασχολεί το παιχνίδι της Γουλβς με την Άστον Βίλα. Η Bundesliga δεν μένει εκτός των προβλέψεων. Η τετράδα της ημέρας ολοκληρώνεται με μπάσκετ! Τα σημεία… «καίνε» και θα τα δούμε αναλυτικά παρακάτω!

 

Έχει και την πρόσφατη παράδοση η Λάρισα

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από τη Super League Interwetten. Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, η Λάρισα υποδέχεται τον ΟΦΗ στο «Αλκαζάρ». Οι γηπεδούχοι δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα, εκτός από τη νίκη.

Η ΑΕΛ δεν είναι καλή μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Μοιραία εντοπίζεται πολύ χαμηλά στην κατάταξη, με έξι πόντους σε δέκα ματς. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, με 2-1. Το πάλεψε το παιχνίδι, έχει και παράπονα από τη διαιτησία. Ωστόσο… μηδέν εις το πηλίκον. Τώρα, οι γηπεδούχοι συγκεντρώνονται στο σημερινό ματς, το οποίο πρέπει να πάρουν οπωσδήποτε. Δεν θα μπορέσουν να ανέβουν θέσεις, αν δεν παίρνουν τέτοια παιχνίδια στην έδρα τους.

Ο ΟΦΗ με τη σειρά του, πραγματοποιεί μέτρια πορεία στη διοργάνωση. Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών δεν επιτρέπουν στον Γιώργο Σίμο να καταστρώσει όπως θέλει τα πλάνα του. Είναι γεγονός, ότι οι Κρητικοί αγωνίζονται πολύ συχνά με πιο… εναλλακτικές ενδεκάδες. Σήμερα, εκτός των άλλων, είναι τιμωρημένος και ο Νέιρα. Κομβικός παίκτης για τη λειτουργία του ΟΦΗ. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από κακή ήττα με 0-2 από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Πολλές οι απουσίες στον ΟΦΗ, που δεν θα αγωνιστεί και με την καλύτερη ψυχολογία. Η Λάρισα είναι αήττητη στα οκτώ τελευταία μεταξύ τους και θα παίξει μόνο για τη νίκη. Τη στηρίζουμε με τον 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 1.90.

 

Παίρνει τα πάνω της η Γουλβς

Στην Αγγλία και την Πρέμιερ τώρα, η Γουλβς φιλοξενεί την Άστον Βίλα. Ωραίο ματς και για παρακολούθηση, αλλά και για στοίχημα. Οι γηπεδούχοι πρέπει να επιστρέψουν!

Η Γουλβς προέρχεται από τη βαριά ήττα στο «Άνφιλντ» από τη Λίβερπουλ. Ατύχησε να πέσει πάνω σε ένα ξέσπασμα των Reds που ήταν ασταμάτητοι. Βέβαια, και οι «Λύκοι» δεν ήταν καλοί. Ο Σάντο θέλει να δει εντελώς διαφορετική εικόνα σήμερα. Άλλωστε, η ομάδα του είχε βρει ρυθμό πριν το «Άνφιλντ». Ποιότητα υπάρχει, και η Γουλβς έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίζει ομάδες στα μέτρα της, ειδικά εντός έδρας.

Η Άστον Βίλα από την άλλη, έχει αφήσει συνολικά θετικές εντυπώσεις έως τώρα. Βέβαια, δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική σε κάθε ματς και αυτό της κοστίζει. Έτσι, υποχώρησε πλέον στην 12η θέση της βαθμολογίας. Θα μπορούσε να πάρει κάτι από τη Γουέστ Χαμ την προηγούμενη εβδομάδα. Έχασε πέναλτι όμως και ηττήθηκε με 2-1. Στα τρία τελευταία παιχνίδια της στην έδρα της Γουλβς, έχει χάσει.

Η πρόσφατη παράδοση στο «Μολινό» ευνοεί τους γηπεδούχους. Μπορεί να επιστρέψει σε φόρμα η Γουλβς, και το σημερινό ματς είναι ευκαιρία. Βλέπουμε να κερδίζει εύκολα ή δύσκολα και πάμε με τον «άσο» στο 2.40.

 

Ανώτερη η Γκλάντμπαχ

Στην 11η αγωνιστική της Bundesliga, η Γκλάντμπαχ υποδέχεται τη Χέρτα στο «Borussia Park». Υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, και περιμένουμε να φανεί σήμερα.

Η Γκλάντμπαχ θα αγωνιστεί με την ψυχολογία στα ύψη, μετά τη μεγάλη πρόκριση στους «16» του Champions League. Η ίδια έχασε από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, αλλά τελικά δεν το πλήρωσε. Και αυτό, διότι Ίντερ και Σαχτάρ αναδείχθηκαν ισόπαλες στο Μιλάνο. Μεγάλη επιτυχία για την Γκλάντμπαχ, που στρέφεται πλέον στο πρωτάθλημα. Είναι ψηλά στη βαθμολογία και θέλει να πλησιάσει κι άλλο την τετράδα. Μόνο το τρίποντο θα κυνηγήσει σήμερα μετά και την ισοπαλία στην έδρα της Φράιμπουργκ, την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Χέρτα απεναντίας, δεν πείθει ιδιαίτερα φέτος με την απόδοσή της. Παρόλα αυτά, την περασμένη αγωνιστική πανηγύρισε σημαντική νίκη επί της Ουνιόν Βερολίνου, με 3-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά δεν λύγισε και το γύρισε. Είναι χαμηλά ακόμα στη βαθμολογία οι φιλοξενούμενοι, και συγκεκριμένα στο -4 από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν έχουν δείξει ότι μπορούν να σταθούν ανταγωνιστικά απέναντι σε ανώτερες ομάδες.

Και η Γκλάντμπαχ, είναι ανώτερη της Χέρτα φέτος. Έχει καλύτερους ποδοσφαιριστές, ειδικά μεσοεπιθετικά. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι θα επιστρέψουν στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά την επιτυχία στο CHL. Ποντάρουμε στον «άσο» σε απόδοση 1.95.

 

Και εδώ… Λάρισα!

Στο μπάσκετ τώρα, υπάρχει επίσης ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι από το ελληνικό πρωτάθλημα. Η Λάρισα παίζει εντός έδρας με τον Ιωνικό και μπορεί να χτίσει σερί νικών, σιγά-σιγά!

Από σπουδαία νίκη στην Πυλαία επί του ΠΑΟΚ προέρχεται η Λάρισα. Ήταν και η πρώτη της μετά από τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος. Τρομερό ματς στη Θεσσαλονίκη. Η Λάρισα έχανε ακόμα και με 12 πόντους, αλλά δεν τα παράτησε. Επέστρεψε με εξαιρετική άμυνα και πήρε τη νίκη στο τέλος με φοβερό κάρφωμα του Γουέμπ. Σήμερα αναμένεται να αγωνιστεί και ο μπόμπερ Μπέρι. Η ψυχολογία είναι η καλύτερη δυνατή για τους γηπεδούχους μετά το «διπλό» στη Θεσσαλονίκη.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ιωνικός δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, την προηγούμενη αγωνιστική. Δεν ήταν ανταγωνιστικός σε κανένα σημείο του αγώνα και έχασε εύκολα με 53-79. Αυτό που πείραξε τον κόουτς Αγγέλου, ήταν ότι δεν έβαλαν καθόλου δύσκολα οι παίκτες του στους αντιπάλους τους. Παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Χάμοντς. Πρέπει να… «καθαρίσει» λίγο πνευματικά ο Ιωνικός, με το μομέντουμ να μην είναι υπέρ του σήμερα.

Όλα δείχνουν… Λάρισα για σήμερα. Έδρα, μομέντουμ, ψυχολογία. Οι γηπεδούχοι έχουν τους παίκτες για να πάρουν σημαντικές νίκες και το απέδειξαν περίτρανα. Πάμε με τη Λάρισα -3.5 σε απόδοση 1.83.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Διαβάστε επίσης