• 19 Μαΐου 2024,

Στον αστερισμό της νταλίκας μπαίνει η Καβάλα με τα διόδια στην Παράκαμψη

 Στον αστερισμό της νταλίκας μπαίνει η Καβάλα με τα διόδια στην Παράκαμψη

Με την συμμετοχή 26 δημοτικών συμβούλων, εκπροσώπων τοπικών φορέων και λίγων πολιτών συνεδρίασε εκτάκτως χθες το απόγευμα στην Παράκαμψη το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας. Περίπου 2 ώρες ο δρόμος ήταν εκτός κυκλοφορίας κι έτσι η διεθνής κίνηση εξυπηρετήθηκε μέσα από την πόλη. Ξαναζήσαμε καταστάσεις δραματικές, με αμέτρητες νταλίκες να κινούνται στους δρόμους 7ης Μεραρχίας- Ερυθρού Σταυρού- Κουντουριώτου- Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού. Πήραμε δηλαδή μια γεύση των νέων κυκλοφοριακών δεδομένων που θα δημιουργήσουν στην Καβάλα τα διόδια στο λάθος σημείο της Παράκαμψης.

Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έγινε εκεί όπου κατασκευάζεται ο σταθμός διοίκησης των διοδίων. Όχι μέσα στο δρόμο αλλά δίπλα του. Εκτός από τους δημοτικούς συμβούλους και τη Δήμαρχο συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης ο πρόεδρος του ΤΕΕ ΑΜ, πρόεδροι τοπικών συμβουλίων, οι πρώην βουλευτές Πασχαλίδης- Ιωαννίδης και εκπρόσωποι των κομμάτων ΛΑΕ, ΑΝΕΛΛ, ΛΑΟΣ.

«Περιμένουμε τις δικαστικές εξελίξεις για να αποφασίσουμε τις επόμενες ενέργειες μας» είπε η Δήμαρχος και κάλεσε τους πολίτες σε εγρήγορση. Ο πρόεδρος του ΤΕΕ ΑΜ κ. Δημήτρης Κυριαζίδης είπε ότι τα διόδια στην Παράκαμψη θα αυξήσουν την κίνηση στο κέντρο της πόλης αφού ειδικά απογευματινές και νυχτερινές ώρες πάσης φύσεως οχήματα θα επιδιώκουν να τα αποφύγουν αλλάζοντας προσωρινά την πορεία τους.

Διαβάστε επίσης