• 26 Απριλίου 2024,

SURVIVOR τηλεθέαση 60% plus και ΚΡΗΤΗΣ ΙΑΜΑ στο φούλ …

 SURVIVOR τηλεθέαση 60% plus και ΚΡΗΤΗΣ  ΙΑΜΑ στο φούλ …

Προχθές ένα επεισόδιο του SURVIVOR έκανε μέχρι και 60% τηλεθέαση σπάζοντας όλα τα κοντέρ.

Τέτοια νούμερα έχει να δεί κάποια εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης χρόνια και ζαμάνια.

Φαίνεται οτι ο κόσμος έχει ταυτιστεί με τους παίκτες του Αγίου Δομίνικου και προσπαθεί μέσα απο αυτούς να δραπετεύσει σε μέρη εξωτικά.

Είναι το λεγόμενο παραμύθιασμα αγαπητοί μου αναγνώστες που είναι πολύ καλύτερο απο την ελληνική πραγματικότητα.

Σου λέει ο άλλος , και σωστά , καλύτερα να ασχολούμε με τον Χανταμπάκη και τον ΜΠΟ παρά με την μιζέρια της ελληνικής καθημερινότητας.

Οι έλληνες τηλεθεατές που έχουν επιλέξει να τελειώνουν την μέρα τους με το SURVIVOR έχουν κάνει την επιλογή τους και είναι μια επιλογή απόλυτα συνειδητοποιημένη.

Καλύτερα Λάμπρος Χούτος παρά Τσακαλώτος.

Καλύτερα Λαουρίτα παρά Σόϊμπλε. Και να είστε σίγουροι οτι όσο θα προσωράει το παιχνίδι και θα λιγοστεύουν οι παίκτες τόσο θα ανεβαίνει η τηλεθέαση.

Μέχρι στιγμής έχουν ξεχωρίσει απο τους διάσημους ο Χανταμπάκης που είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος για μουντάρισμα , ο ΜΠΟ που έχει κάτι βυζιά σαν αερόσακοι και απο την ομάδα των μαχητών ο Πάνος που ανά δύο λεπτά έχει και κάποιο τραυματισμό.

Αυτός τραυματίζεται και στον ύπνο του.

Είναι αυτό που λέμε ο τραυματίας , τραυματίστηκε και τέλος  ο κινέζος που έχει όμως ελληνική νοοτροπία και προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβιώσει στο παιχνίδι.

Να είστε σίγουροι οτι ο Τσάνγκ θα είναι απο τους τελευταίους που θα φύγει απο την ομάδα των μαχητών οχι γιατί δεν θα τον ψηφίσει ο κόσμος αλλά γιατί δεν θα είναι εύκολα υποψήφιος προς αποχώρηση.

Έχει κερδίσει μέχρι σήμερα τέσσερις ασυλίες και θα κερδίσει άλλες τόσες. Η Ελισάβετ αντιθέτως που είναι για 4η συνεχόμενη φορά υποψήφια προς αποχώρηση υπάρχει ο κίνδυνος αν παραμείνει στο παιχνίδι και άλλο να εξαϋλωθεί αφού απο την πείνα έχει μείνει στην κυριολεξία η μισή.

Στο τελευταίο συμβούλιο απο όπου και προέκυψε και η τελευταία της υποψηφιότητα για αποχώρηση όταν η κάμερα έκανε ζουμ στο πρόσωπο της βλέπαμε μόνο τα δόντια της.

Και βέβαια απο τους μεγάλους κερδισμένους αυτής της ιστορίας το ΚΡΗΤΗΣ ΙΑΜΑ που είναι απο τους μεγάλους χορηγούς του παιχνιδιού.

Σε πρόσφατο αγώνισμα το έπαθλο ήταν παστέλια και αναρωτιέμαι σε έναν άνθρωπο που έχει να φάει νορμάλ πάνω απο ένα μήνα τι μπορούν να του προσφέρουν τα παστέλια ;

Δηλαδή ρε παιδιά πόσα παστέλια πρέπει να φάει ο ΜΠΟ για να πάρει χαμπάρι;

Αυτός στην κατάσταση που είναι θέλει για πρώτο πιάτο καμμιά δεκαριά μπιφτέκια κοπλέ και για κυρίως καμμιά δεκαριά φιλετάρες.

Κατά τα άλλα παραμένουμε στην πρώτη γραμμή της μάχης και περιμένουμε την πρώτη μέρα της άνοιξης που δεν λέει να έρθει.

Ο φετεινός χειμώνας ήταν το κάτι άλλο και χειρότερο απο όλα το φαινόμενο “ΓΑΛΑΤΕΙΑ” με τις βροχές και τις φοβερές υγρασίες που στην κυριολεξία μας έχει τσακίσει.

Εχει δέκα βαθμούς το βράδυ και λόγω υγρασίας νομίζεις οτι έχει 0.

Να μην μπορούμε να ζεσταθούμε με τίποτα.

Την Κυριακή μας λένε τώρα τα τσακάλια της ΕΜΥ οτι θα έχουμε 17 βαθμούς και μπορεί και 20 σε κάποιες περιοχές.

Αυτές είναι θερμοκρασίες ρε λεβέντες.

Ετσι την θέλουμε την άνοιξη.

Ανησυχούν αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την πορεία των διαπραγματεύσεων και ζητήσαν ενημέρωση απο τους αρμόδιους υπουργούς που διαπραγματεύονται το κλείσιμο της αξιολόγησης.

Να ξέρουμε που είμαστε και πολύ περισσότερο να γνωρίζουν τι έρχεται προκειμένου να μην αιφνιδιαστούν.

Πάντως υπάρχει ακόμα η αισιοδοξία ότι στο τέλος θα πάνε όλα καλά όπως λένε και οι φίλοι μας οι Ινδοί και δεν πρόκειτα να στραβώσει κάτι.

Φαίνεται οτι φέτος το καλοκαίρι οι αφίξεις ξένων τουριστών θα σπάσουν όλα τα ρεκόρ και θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δώσουμε μια καλή ώθηση στην ελληνική οικονομία που πρέπει να γυρίσει σελίδα και μπεί σε τροχιά ανάπτυξης.

Σε όλη την Ελλάδα αλλά καιστην περιοχή μας όλοι προετοιμάζονται για μεγάλη απόβαση καθόλη την διάρκεια του θέρους αφού εκτός όλων των άλλων έχουμε και την απομόνωση της Τουρκίας που ήταν απο τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

Είναι αλήθεια άλλωστε οτι πρώτα περιμέναμε να γεμίσει η Τουρκία απο τους τουρίστες και μετά να πάρουμε εμείς οτι περισσέψει.

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης