Συγκινητική ανταπόκριση για τη μικρή Ιωάννα (φωτογραφίες)  

 Συγκινητική ανταπόκριση για τη μικρή Ιωάννα (φωτογραφίες)  

Παρά τη βροχή η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική στο παιχνίδι των Παλαιμάχων του Ορφέα με τους αντίστοιχους του Ηρακλή Θεσσαλονίκης που έγινε για την οικονομική ενίσχυση της μικρής Ιωάννας που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Ηρακλής κέρδισε με 1-0 με γκολ του Μπαλάσκα αλλά αυτό είχε ελάχιστη σημασία μπροστά στη πολλή μεγάλη προσπάθεια που έγινε απ` όλους για τη μικρή Ιωάννα. Πριν το παιχνίδι βραβεύτηκαν από το Δήμο Παγγαίου οι μεγάλοι άσοι του Ελληνικού ποδοσφαίρου Κώστας Αϊδινίου και Λάκης Παπαϊωάννου.

Από τον Ορφέα αγωνίστηκαν οι: Ζέρβας, Τσάβλος, Στυλιανού, Ζωγραφάκης, Τίτης, Βογιατζίδης, Φιλιτσόπουλος, Α. Παμπούκας, Κατρακυλάκης, Ποιμενίδης, Σ. Τριανταφυλλίδης, Μαρούδας, Αμπατζής, Χαραλαμπίδης, Μωυζές, Κ. Τριανταφυλλίδης, Αναστασιάδης, Παπαζίδης, Λεοντής, Τσαπανίδης, Δόμβρος, Χριστοδουλίδης, Λίτσας, Καρακότσαλης,  Φιλίππου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Θεόδωρος Καϊπης.

Οι Παλαίμαχοι του Ορφέα ευχαριστούν για τη συμπαράσταση, το Αρτοποιείο Φελαχίδη, το Αρτοποιείο Τζιμούρτα, το Σουπερ Μάρκετ Γκουτζίδης , το Φαρμακείο του Παναγιώτη Κουκουλίδη, τον διευθυντή της Τράπεζας Πειραιώς στην Ελευθερούπολη Παναγιώτη Σεχτανίδη. Επίσης τον Δήμο Παγγαίου και τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Μποσμπότη.

Μετά την αναμέτρηση ακολούθησε δεξίωση στην ταβέρνα «Μπουζίνα».

 

Διαβάστε επίσης