• 11 Μαΐου 2024,

Συγκινητικό μήνυμα στον αξέχαστο Στέλιο

 Συγκινητικό μήνυμα στον αξέχαστο Στέλιο

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου, αργά το βράδυ σημειώθηκε στην συνοικία του Περιγιαλίου, κοντά στα γραφεία του ΟΑΕΔ τροχαίο δυστύχημα, όπου έχασε τη ζωή του ο Στέλιος Θωμάς, βιοπαλαιστής, που εργάζονταν τα βράδια πουλώντας λουλούδια στα νυχτερινά κέντρα.

Το θλιβερό γεγονός έγινε γρήγορα γνωστό στην πόλη και προκάλεσε γενικότερη συγκίνηση, καθώς ο Στέλιος Θωμάς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Στο σημείο που οι φίλοι του συγγενείς του άφησαν κι αφήνουν λουλούδια, ανάβουν κεριά. Ακόμη πιο συγκινητική είναι η πρωτοβουλία ενός εκ των παιδιών του, που με κόκκινο σπρέι στο σημείο του τροχαίου, έγραψε στην άσφαλτο: «Ήρωά μου, βασιλιά μου, μπαμπά μου, για πάντα ευχαριστώ».  Ζωγράφισε ταυτόχρονα μια κόκκινη καρδιά δίπλα στο προαναφερθέν μήνυμα.

Εν τω μεταξύ το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας, συνεχίζει την προανάκριση για το περιστατικό. Λίγες ώρες μετά από αυτό, κυκλοφόρησε ως φήμη στην πόλη, ότι η γυναίκα οδηγός του αυτοκινήτου, το οποίο συγκρούστηκε με το δίκυκλο που οδηγούσε ο Στέλιος Θωμάς, ήταν αλλοδαπή. Η πληροφορία διαψεύδεται καθώς δεν ήταν Βουλγάρα όπως χαρακτηριστικά έγινε γνωστό. Όσο δε για την άλλη φήμη ότι ήταν μεθυσμένη, επίσης το γεγονός αυτό διαψεύδεται. Με τα έως τώρα στοιχεία η ανάλυση στο αίμα της οδηγού – δεν υπεβλήθη σε αυτή, το συνηθισμένο αλκοτέστ – στάλθηκε σε αρμόδιο εργαστήριο κι αποτέλεσμα ακόμη δεν υπάρχει στη διάθεση του τμήματος τροχαίας Καβάλας.

Διαβάστε επίσης