• 29 Απριλίου 2024,

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ – Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ –  Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα και με πολύ χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους μικρούς και μεγάλους, πραγματοποιήθηκε εχθές στο αμφιθέατρο της Π.Ε. Καβάλας, η παιδική θεατρική παράσταση «Η Παναγία των Παρισίων» του παιδικού θεατρικού τμήματος του συλλόγου κατοίκων Νεάπολης. Με μια εξαιρετική ερμηνεία, όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό υπό την καθοδήγηση των θεατρικών δασκάλων τους, Κας Σμαρώς Μελαδιανού και Παναγιώτη Παπάζογλου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Κατοίκων Νεάπολης Κος Δημήτρης Κρομμύδας, τόνισε τις δυσκολίες που υπάρχουν για την πραγματοποίηση παιδικών παραστάσεων και την υπομονή και επιμονή που απαιτούνται για την πραγματοποίηση τους, συνεχάρη τα παιδιά και τους γονείς και τους διαβεβαίωσε ότι ο σύλλογος κατοίκων Νεάπολης θα είναι αρωγός σε μελλοντικά σχέδια και ενέργειες του παιδικού θεατρικού τμήματος.

Στην παράσταση έδωσαν το παρών και απεύφθηναν χαιρετισμό, ο Αντιπεριφερειάρχης Κος Θεόδωρος Μαρκόπουλος, Ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Κος Δημοσθένης Τουλκίδης, ως εκπρόσωπος της Δημάρχου Καβάλας, ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Κος Αναστάσιος Τσουρουκίδης και ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής μας» Κος Μάκης Παπαδόπουλος.

Διαβάστε επίσης