• 5 Μαΐου 2024,

Σύλλογος Παναγίας: κοπή πίτας με βράβευση κατοίκου της συνοικίας

 Σύλλογος Παναγίας: κοπή πίτας με βράβευση κατοίκου της συνοικίας

Το μεσημέρι της Κυριακής έκοψε τη βασιλόπιτα για το 2019 ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Παναγίας «ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ». Η εκδήλωση που ουσιαστικά ήταν συνεστίαση σημείωσε μεγάλη επιτυχία καθώς οι κάτοικοι της συνοικίας συμμετείχαν μαζικά. Πολλοί ήταν οι υποψήφιοι που έδωσαν το παρόν. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα.

Στη διάρκεια της συγκεκριμένης εκδηλώσεως η διοίκηση είχε την ευκαιρία να βραβεύσει τον Απόστολο Τσέτογλου, με πλούσια δράση στο σύλλογο. Ο πρόεδρος Φώτης Λαζαρίδης τον χαρακτήρισε ακούραστο και του απένειμε τιμητική πλακέτα. Ακόλουθα χόρεψε το χορευτικό τμήμα του συλλόγου. Οι δράσεις των κατοίκων της Παναγίας είναι πολλές και όποτε δίνεται η ευκαιρία προβάλλονται μέσα από τις εκδηλώσεις που συνήθως πραγματοποιούνται στην Παλιά Μουσική.

Γενική συνέλευση του Συλλόγου Παναγίας «ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ»

Καλούνται τα μέλη του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Παναγίας «ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ», στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Ομίλου, που θα γίνει στο Συγκρότημα της «Παλιάς Μουσικής», τη Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ., με τα παρακάτω θέματα:

1.Διοικητικός Απολογισμός

2.Οικονομικός Απολογισμός

3.Υποβολή της έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής

4.Αποφάσεις της Γ.Σ. για τα παραπάνω

5.Διάφορες ανακοινώσεις

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση, έχουν τα Ταμειακός εντάξει μέλη μέχρι και την έναρξη των εργασιών της Γ.Σ. Απαρτία υφίσταται εφόσον στην πρώτη Γ.Σ. παρίσταται το 1/3 τουλάχιστον των μελών που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Στην περίπτωση που δε θα επιτευχθεί απαρτία κατά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, οι εργασίες της Γ.Σ., θα πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα και ώρα 12:00 μ.μ. στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα, οπότε και θα θεωρηθεί ότι υπάρχει απαρτία με το 1/4 των μελών, σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου.

 

Καβάλα, την 20 Ιανουαρίου 2019

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος: Φ. Λαζαρίδης

Η Γραμματέας: Ε.Μπρουκάκη

 

Διαβάστε επίσης