• 19 Απριλίου 2024,

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον πρόωρο χαμό της Φώφης Γεννηματά

 Συλλυπητήρια μηνύματα για τον πρόωρο χαμό της Φώφης Γεννηματά

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά

Ο πολιτικός κόσμος της χώρας είναι συντετριμμένος από την απώλεια της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά. Τα μέλη του ελληνικού Κοινοβουλίου θρηνούν.

Η Φώφη Γεννηματά ήταν μία πολιτικός αξιοπρεπής, μάχιμη, ευγενική, δυναμική, οξυδερκής. Μία μαχήτρια της ζωής. Η είδηση της απώλειάς της με θλίβει βαθύτατα.

Θέλω να στείλω το θερμότερο και ειλικρινέστερο μήνυμα για κουράγιο και δύναμη στους οικείους της και στην οικογένειά της. Το ελληνικό κοινοβούλιο και η πολιτική σκηνή της χώρας έχασαν μία δημοκρατική φωνή, μία υπέροχη γυναίκα, μία μαχήτρια.

Η βουλεύτρια Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Τάνια Ελευθεριάδου


Με ανείπωτη θλίψη, το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ αποχαιρετούν την Πρόεδρό μας, Φώφη Γεννηματά.

Αυτήν την ώρα, τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την απώλεια. Η Φώφη Γεννηματά συνδέθηκε με τον λαϊκό κόσμο, τους προοδευτικούς πολίτες, με όσους αγωνίζονται και ονειρεύονται μια δίκαιη κοινωνία, μια καλύτερη Ελλάδα.

Το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη θα τιμήσουν και θα συνεχίσουν στο δρόμο της πολιτικής της παρακαταθήκης. Η Φώφη Γεννηματά ήταν μια αγωνίστρια της ζωής και της πολιτικής.

Θα είναι για πάντα στις καρδιές μας.

Ν.Ε. Κινήματος Αλλαγής Καβάλας


Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά

“Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για τον αδόκητο χαμό της Φώφης Γεννηματά, μιας αγωνίστριας της ζωής, που κόσμησε τον πολιτικό χάρτη της Ελλάδας με τις καθημερινές μάχες της για τη βελτίωση του κοινωνικού και οικονομικού επιπέδου των Ελλήνων.

Έφυγε στα 56 της, παλεύοντας γενναία με την επάρατη νόσο και έχοντας υπηρετήσει πολλαπλώς τον δημόσιο βίο της χώρας. Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στην οικογένειά της και στους συντρόφους της στο ΚΙΝΑΛ”.


Συλλυπητήριο Μήνυμα  Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας

Ειλικρινά συλλυπητήρια στην οικογένεια της Φώφης Γεννηματά. Η Ελλάδα και η αυτοδιοίκηση έχασαν ένα πολύτιμο και αξιοσέβαστο πολιτικό πρόσωπο. Με τον νηφάλιο  λόγο της συνεισέφερε όσοι λίγοι στη διατήρηση του πολιτικού πολιτισμού στις δύσκολες περιόδους που διανύσαμε.

Καλό Παράδεισο

Διαβάστε επίσης