• 16 Απριλίου 2024,

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον πρόωρο χαμό του Νίκου Δορδοκίδη

 Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον πρόωρο χαμό του Νίκου Δορδοκίδη

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Θάσου για τον απρόσμενο θάνατο του εκδότη Νίκου Δορδοκίδη:

Μετά την είδηση του απρόσμενου θανάτου του εκδότη Νίκου Δορδοκίδη, ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε τα εξής:

«Αγαπητέ μου φίλε Νίκο καλό Παράδεισο!!! Αδιανόητο! Απίστευτο! Θα θυμάμαι όλες μας τις συζητήσεις και τις συμβουλές σου! Θα μας λείψεις! Δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνεις!

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια σου!!!».

 Γραφείο Δημάρχου


Μακάριος Λαζαρίδης: «Ο παιδικός μου φίλος Νίκος Δορδοκίδης θα μας λείψει πολύ»

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης για την απώλεια του Νίκου Δορδοκίδη, έκανε την εξής δήλωση:

«Μεγάλο το σοκ, μεγαλύτερη η οδύνη από την ξαφνική απώλεια του καλού, παιδικού μου φίλου, Νίκου Δορδοκίδη. Του επιτυχημένου τυπογράφου και εκδότη, που με τα εξαιρετικά  δημοσιογραφικά εγχειρήματά του, έβαλε τη δική του σφραγίδα στην ενημέρωση των πολιτών των Π.Ε. Καβάλας – Θάσου.

Τον θυμάμαι από τότε που, μικροί ακόμη, στις παλιές εργατικές κατοικίες, στο Περιγιάλι, παίζαμε, γελάγαμε, μαλώναμε, φλερτάραμε… Πάντα αυθεντικός και δυνατός, έντιμος και καλόκαρδος, είχε μόνο συμπάθειες και λειτουργούσε με γνώμονα το κοινό καλό.

Πολλά ήταν τα κοινά μας σημεία, αρκετές και οι διαφορετικές μας απόψεις, τις οποίες πάντως ανταλλάσσαμε με αμοιβαία εκτίμηση και καλοπροαίρετα. Ο Νίκος θα λείψει πολύ από το Παληό, από τη Νέα Καρβάλη, από την Καβάλα, απ’ όλους μας.

 Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στους γονείς του, την αγαπημένη του σύζυγο Ράνια και τα παιδιά του».

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)


Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, για τον θάνατο του Νίκου Δορδοκίδη:

«Με ανείπωτη θλίψη και οδύνη πληροφορήθηκα τον αδόκητο χαμό του Νίκου Δορδοκίδη. Είναι ένα γεγονός που μας συγκλόνισε όλους.

Μέσα από τις εύστοχες επιλογές του στον χώρο του εντύπου και ηλεκτρονικού τύπου, κατάφερε να προσφέρει πληρέστατη και αντικειμενική ενημέρωση σε όλους τους πολίτες της περιφερειακής ενότητας Καβάλας. Το κενό που αφήνει πίσω του είναι δυσαναπλήρωτο.

Στη σύζυγο και τα παιδιά του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια».

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)


Οι καθηγητές/τριες και οι μαθητές/τριες του 2ου ΓΕΛ Καβάλας αισθάνονται την ανάγκη να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στο πένθος της μαθήτριας της Γ΄Τάξης Δορδοκίδου Δανάης και της οικογένειάς της, να τη βεβαιώσουν ότι τη στηρίζουν συναισθηματικά και να της ευχηθούν Καλή Δύναμη για να ξεπεράσει τον απρόσμενο θάνατο του πατέρα της και να έχει επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις του προσεχούς Ιουνίου.

Από τη Διεύθυνση του 2ου ΓΕΛ Καβάλας

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης