Συμβολική δωρεά του Γυμνασίου Αμυγδαλεώνα στην Παιδόπολη (φωτογραφίες)

 Συμβολική δωρεά του Γυμνασίου Αμυγδαλεώνα στην Παιδόπολη (φωτογραφίες)

“…Και η Φάτνη των αθώων καιρών πάντα μαζί μας, ξεδιπλωμένη και στολισμένη δίπλα σε πολύτιμα θυμητάρια, να φέρνει Μνήμες νοσταλγικές, Μνήμες αληθινής και γνήσιας αγάπης, της αγάπης του Χριστού…”.

Μια τέτοια Μνήμη Αγάπης, αντίδωρο των μαθητών του Γυμνασίου Αμυγδαλεώνα Καβάλας, προσφέρθηκε σε μια από τις Φάτνες των καιρών μας, στην Παιδόπολη Καβάλας. Στις 21/12/2022 η Σχολική Κοινότητα του Γυμνασίου Αμυγδαλεώνα (Διεύθυνση, Σύλλογος Διδασκόντων, Μαθητές/τριες και Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων) παρέδωσε με ιδιαίτερη ικανοποίηση έντεκα κιβώτια με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας (πρώην Παιδόπολη).

Στόχος της δράσης ήταν η καλλιέργεια και η ανάδειξη της κοινωνικής ευαισθησίας και της προσφοράς των μαθητών μας και η δημιουργία συνθηκών αισιοδοξίας στο σχολικό περιβάλλον. Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Αμυγδαλεώνα ευχαριστεί το σύνολο της σχολικής κοινότητας για τη συμμετοχή της στη δράση και εύχεται ολόψυχα οι μαθητές μας να συνεχίσουν να δρουν με την ίδια ευαισθησία και διάθεση κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

Μικρά παιδιά…μεγάλα θαύματα….

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης