Συναντήσεις Μουριάδη με Παναγιωτόπουλο – Μηταράκη (φωτογραφίες)

 Συναντήσεις Μουριάδη με Παναγιωτόπουλο – Μηταράκη (φωτογραφίες)

Συνάντηση του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, με τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο και Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη


Με τον Υπουργό, Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Αθήνα. Ο κ. Μουριάδης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Καβαλιώτη Υπουργό για όλα τα θέματα που απασχολούν αυτή την περίοδο τον Δήμο Καβάλας, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της αξιοποίησης της παλιάς μεραρχίας και της εγκατάστασης ασανσέρ στη χερσόνησο της Παναγίας.

Την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021, κατόπιν σχετικής συνεννόησης με τον κ. Παναγιωτόπουλο, ο Δήμαρχος Καβάλας συναντήθηκε με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε ο επανασχεδιασμός της υφιστάμενης δομής φιλοξενίας, σύμφωνα με το αναθεωρημένο ρυμοτομικό σχέδιο της περιοχής Περιγιάλι του Δήμου Καβάλας. Συμφωνήθηκε η άμεση απόδοση στο Δήμο Καβάλας των χώρων, που απαιτούνται για την χάραξη του νέου δρόμου για την εκτέλεση του ρυμοτομικού σχεδίου.

Επιπλέον, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου δεσμεύτηκε ότι, στο πλαίσιο των ανταποδοτικών οφελών σε Δήμους, θα εξετάσει τη δυνατότητα χρηματοδότησης για την εφαρμογή της νέας μελέτης του οδικού δικτύου του Δήμου Καβάλας, με βάση το εγκεκριμένο σχέδιο πόλεως.

πηγή: facebook – Δήμος Καβάλας

Διαβάστε επίσης