• 26 Απριλίου 2024,

Συνάντηση Γιάννη Πασχαλίδη με Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων

 Συνάντηση Γιάννη Πασχαλίδη με Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης συναντήθηκε χθες με την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σοφία Ζαχαράκη.

Μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής έστρεψε το ενδιαφέρον της συζήτησης στο ζήτημα της κρίσιμης κατάστασης της τεχνικής εκπαίδευσης στην Π.Ε. Καβάλας. Λόγω της πρότερης δραστηριότητας του στη δημόσια εκπαίδευση, ο Βουλευτής αναφέρθηκε στις ελλιπείς υλικοτεχνικές εγκαταστάσεις των σχολείων της Π.Ε. Καβάλας. Επίσης, ιδιαίτερη μνεία έκανε στην ανάγκη δημιουργίας Επαγγελματικού Λυκείου και ΙΕΚ στο νησί της Θάσου.

Επιπροσθέτως, ο Βουλευτής δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα κενά νηπιαγωγών, δασκάλων και καθηγητών που διαπιστώθηκαν στα σχολεία της Π.Ε. Καβάλας και ζήτησε από την Υφυπουργό την επίσπευση των διαδικασιών πρόσληψης αναπληρωτών.

Η Υφυπουργός άκουσε με προσοχή τα ζητήματα που της εκτέθηκαν και δεσμεύθηκε να κάνει ό,τι δυνατό.

Έχοντας υπηρετήσει επί σειρά ετών την τεχνική εκπαίδευση, ο Βουλευτής τονίζει ιδιαίτερα τη χρησιμότητα της για τους νέους, αλλά και την κοινωνία. Ως εκπαιδευτικός, γνωρίζει το ευεργέτημα της δημόσιας εκπαίδευσης και αγωνίζεται για την αποτελεσματικότερη παροχή της στις νέες και στους νέους της Π.Ε. Καβάλας.

 

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης

Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Διαβάστε επίσης