• 28 Απριλίου 2024,

Συνάντηση της προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ με τις ερασιτεχνικές ομάδες της Καβάλας , νέο ραντεβού τον Αύγουστο

 Συνάντηση της προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ με τις ερασιτεχνικές ομάδες της Καβάλας , νέο ραντεβού τον Αύγουστο

Η Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας κυρία Κορίνα Χιώτη-Πρασσά συναντήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 28 Μαρτίου, στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, με τις ερασιτεχνικές ομάδες της Καβάλας και των γύρω περιοχών.

Η συνάντηση αυτή είχε σκοπό την αποτίμηση για τις προηγούμενες χρονιές που αφορά το θεσμό «Μέρες Ερασιτεχνικού Θεάτρου» και έγινε προσπάθεια να δοθεί έναυσμα για την επόμενη οργάνωση, να δοθεί βήμα στους δημιουργούς της περιοχής να δείξουν τη δουλειά τους και να εξελιχθεί ο θεσμός.

Μετά από συζήτηση και αφού ακούστηκαν διάφορες απόψεις, η Πρόεδρος και οι ερασιτέχνες ηθοποιοί κατέληξαν ότι με αγαστή συνεργασία και διάλογο μπορεί να αναπτυχθεί ο θεσμός και να αποκτήσει μακροβιότητα και να βγουν προς τα έξω νέες ιδέες που με κοινή προσπάθεια θα υλοποιηθούν. Για το λόγο αυτό ορίστηκε εκ νέου συνάντηση τον ερχόμενο Αύγουστο προκειμένου να προγραμματιστούν και να οργανωθούν οι δράσεις του θεσμού.

Η Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, τους ευχαρίστησε θερμά για τη συνεχή παρουσία τους στα πολιτιστικά δρώμενα καθώς και για τη δημιουργική συμβολή τους στη θεατρική ζωή της περιοχής που ανεβάζει ψηλά τον πήχη του ερασιτεχνικού θεάτρου.

 

Διαβάστε επίσης