Συνάντηση του Συνδέσμου Εκπαιδευτικών Ν. Καβάλας με τον βουλευτή Δ.Εμμανουηλίδη

 Συνάντηση του Συνδέσμου Εκπαιδευτικών Ν. Καβάλας με τον βουλευτή Δ.Εμμανουηλίδη

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 4/5.2018 και ώρα 13:00 συνάντηση του Δ.Σ. του συνδέσμου εκπαιδευτικών Ν. Καβάλας με τον βουλευτή κ. Εμμανουηλίδη Δημήτρη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.  Το σύνδεσμο εκπροσώπησαν οι: Α. Μυστακίδης (Πρόεδρος), Σ. Κετζετζής (Αντιπρόεδρος και Α’ αντιπρόεδρος ΟΕΦΕ), Α, Γερμανίδης (Γραμματέας), Σ. Καϊρέτης (Ταμίας) και Δ. Ευφραιμίδης (Μέλος).

Στην συνάντηση κατατέθηκε προς τον βουλευτή υπόμνημα με τα βασικάπροβλήματα που απασχολούν τον κλάδο των φροντιστών (διαδικασία αδειοδότησης-επικαιροποίησης αδειών, άρθρο 116 του προσφάτως κατατεθέντος νομοσχεδίου για την Παιδεία, ανεξέλεγκτη κατ’ οίκον διδασκαλία, κέντρα μελέτης, παράνομα ιδιαίτερα καθηγητών ιδιωτών και δημοσίου, αποκλεισμός από ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδότησης, διεύρυνση του νομικού πλαισίου λειτουργίας των φροντιστηρίων) και προτάσεις για την υπέρβασή τους.

Η συζήτηση υπήρξε διεξοδική και ιδιαίτερα εποικοδομητική. Ευελπιστούμε στην  αρωγή του βουλευτή για την επικοινωνία των προβληματισμών και προτάσεων μας προς τους αρμόδιους φορείς.

Δελτίο τύπου

Διαβάστε επίσης