• 10 Μαΐου 2024,

Συνέχεια και διάψευση περί της επιστολής για την παραλία στην Αλυκή

 Συνέχεια και διάψευση περί της επιστολής για την παραλία στην Αλυκή

Δημοσιεύσαμε χθες ευχαριστήρια επιστολή, προερχόμενη από κατοίκους στην περιοχή Αλυκή της Θάσου. Το κείμενο είχε την υπογραφή «Κάτοικοι της Αλυκής Θάσου». Επί του περιεχομένου του δεχθήκαμε τη διαμαρτυρία επαγγελματία (προφανώς της περιοχής). Διαφώνησε και διέψευσε το περιεχόμενο αυτό και  ζήτησε να μάθει τα στοιχεία αυτών που υπογράφουν την ευχαριστήρια επιστολή.

Είναι δεδομένο ότι την επιστολή υπογράφουν δύο τουλάχιστον κάτοικοι της περιοχής. Τα στοιχεία των οποίων είναι στη διάθεση όποιου ενδιαφέρεται αρκεί να φυσικά να υφίσταται σοβαρός λόγος.

Η έρευνα που πραγματοποιήσαμε για να προχωρήσουμε στην δημοσίευση της ευχαριστήριας επιστολής μας οδήγησε στο συμπέρασμα ότι τα περί αισχροκέρδειας (αναφέρονται στο κείμενο) αφορούν ελάχιστους από τους επαγγελματίες που δραστηριοποιήθηκαν ή δραστηριοποιούνται στην παραλία όπως άλλωστε σαφώς αναφέρεται στο κείμενο της επιστολής («μερικοί»).

Εκ της αρχαιολογικής υπηρεσίας Καβάλας άλλωστε επιβεβαιώσαμε το υπόλοιπο περιεχόμενο της επιστολής, όλα όσα δηλαδή πρόκειται να ισχύσουν φέτος στην παραλία της Αλυκής. Αυτά πράγματι τα εισηγήθηκε η Αρχαιολογική υπηρεσία και τις τελικές αποφάσεις πρόκειται να λάβει σύντομα (αν δεν τις έλαβε ήδη) η δημοτική αρχή του νησιού.

 

Διαβάστε επίσης