• 26 Απριλίου 2024,

Συνέχεια της συνεργασίας του Μακεδονικού Αμισιανών με τον ΠΑΟΚ Μουντιαλίτο

 Συνέχεια της συνεργασίας του Μακεδονικού Αμισιανών με τον ΠΑΟΚ Μουντιαλίτο

Οριστικοποιήθηκε η συνεργασία του Μακεδονικού Αμισιανών με τον ΠΑΟΚ Μουντιαλίτο για 3η συνεχόμενη χρονιά. Συνεργασία που αφορά τη στελέχωση του Μακεδονικού με παιδιά των τμημάτων υποδομής από τον  ΠΑΟΚ Μουντιαλίτο.

Το εγχείρημα μέχρι τώρα τα δυο προηγούμενα χρόνια ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένο. Μάλιστα φέτος με πολλά νεαρά παιδιά ο Μακεδονικός έφτασε πολύ κοντά στην άνοδο στην Α` κατηγορία και συμμετείχε  στα μπαράζ ανόδου.

Η συνεργασία αφορά και το διοικητικό επίπεδο ενώ προπονητής θα παραμείνει ο Αρης Μαγκαφίνης που το έργο του έχει εκτιμηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ο Αρης Μαγκαφίνης είναι προπονητής και στην Κ-16 του ΠΑΟΚ Μουντιαλίτο.

Ο πρόεδρος του Μακεδονικού Αμισιανών Βαγγέλης Ράλλης τόνισε στην «Αθλητική Πρωινή»:

«  Η συνταγή είναι επιτυχημένη. Το εγχείρημα της συνεργασίας έχει σκοπό το να δοθεί η ευκαιρία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές να δείξουν το ταλέντο τους και να αναδειχθούν στο χώρο του ποδοσφαίρου. Μάλιστα σ` ένα σωστό ποδοσφαιρικό περιβάλλον που ξεκινάει από τη διοίκηση στην οποία συμμετέχει και ο υπεύθυνος  του ΠΑΟΚ Μουντιαλίτο κ. Αλέξης Δήμου και καταλήγει στον προπονητή ο οποίος έχει αγωνιστεί σε επαγγελματικές κατηγορίες και είναι χαρά και τιμή μας που έχουμε τον Αρη Μαγκαφίνη στην οικογένεια του Μακεδονικού.   Στόχος μας για τη νέα σεζόν θα είναι πάλι μια καλή πορεία στη Β` κατηγορία παράλληλα με το να προωθηθούν παιδιά σε μεγαλύτερες κατηγορίες.  Από την Κ-16 του ΠΑΟΚ Μουντιαλίτο θα έρθουν στις τάξεις μας και άλλα παιδιά για τη σεζόν 2019-2020  τα οποία θέλουμε να τα καλωσορίσουμε.  Η ομάδα πάντως δεν έχει κλειστή την πόρτα και σε άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές απ` όλο το νομό. Όπως κάθε χρόνο το σύνολο  πλαισιώνεται από 3-4 έμπειρους ποδοσφαιριστές που βοηθάνε και τα νέα παιδιά στο να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Το κυριότερο είναι ότι είναι καλοί χαρακτήρες.   Τέλος σαν Δ. Σ θέλουμε να ευχηθούμε στον Οδυσσέα Λυμπεράκη καλή επιτυχία στη νέα καριέρα του στον Πανιώνιο. Είναι τιμή μας που ο Οδυσσέας φόρεσε στο ξεκίνημα τη φανέλα του Μακεδονικού. Είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει».

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Μακεδονικός Αμισιανών θα πραγματοποιήσει το ετήσιο χορό του στις 29 Ιουνίου στο γήπεδο της ομάδας με τον γνωστό Πόντιο καλλιτέχνη Γιώργο Ορφανίδη.

 

Διαβάστε επίσης