Συνεχίζει τα δρομολόγια το «Στ. Φιλιάγκος»

 Συνεχίζει τα δρομολόγια το «Στ. Φιλιάγκος»

Παρά το ότι επίσημες ανακοινώσεις δεν υπάρχουν ακόμα, χωρίς αυτό ν΄ αποκλειστεί να γίνει στη διάρκεια της ημέρας, φαίνεται ότι το φέρι μπωτ «Στέλιος Φιλιάγκος» συνεχίζει μέχρι το τέλος του μήνα να εξυπηρετεί με δρομολόγια στη γραμμή Καβάλα – Πρίνος.

Η εταιρία ανέλαβε τα δρομολόγια μετά την ΑΝΕΘ, δηλαδή από τις 15 Ιανουαρίου μέχρι και χθες 15 Μαρτίου. Φημολογείται ότι θα συνεχίσει να εκτελεί τα δρομολόγια  μέχρι το τέλος του μήνας στη γραμμή του Πρίνου. Δύο από τον Πρίνο, δύο από την Καβάλα, με μικρές αλλαγές κι από τον Πρίνο κι από την Καβάλα, για το χρονικό διάσημα από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. Το Σαββατοκύριακο ουσιαστικά τα δρομολόγια μένουν ίδια.

Κατόπιν τούτου από σήμερα 16 Μαρτίου μέχρι και την 31η Μαρτίου 2017, τα δρομολόγια θ΄ αναχωρούν από τον Πρίνο στις 7.15 το πρωί και στις 12.15 το μεσημέρι κι από την Καβάλα στις 9.00 το πρωί και στις 2.00 το μεσημέρι. Το πρώτο δηλαδή δρομολόγιο ξεκινάει από τον Πρίνο νωρίτερα.

Όσον αφορά το πλοίο της εταιρίας «Νικητής», ένα καινούριο πλοίο, που φαίνεται ότι έχει ναυπηγηθεί κι επίκειται η άφιξή του στο νομό Καβάλας, δεν αποκλείεται αυτό να εμφανιστεί μάλλον στη Θάσο, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Το πλοίο «Νικητής» θα εκτελεί δρομολόγια κατ΄ αρχήν στη γραμμή της Κεραμωτής, με πιθανότερη περίοδο να το δούμε στην Καβάλα, σε τακτικό δρομολόγιο, τον Ιούνιο του 2017.

Από την 1η Απριλίου και για δύο μήνες, η γραμμή του Πρίνου, είναι πολύ πιθανό να εξυπηρετηθεί από φέρι μπωτ της εταιρίας Μητσόπουλου. Ας μην ξεχνάμε ότι στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, πρώτη εκτέλεσε δρομολόγια στη γραμμή της Πρίνου για δύο μήνες η ΑΝΕΘ, στη συνέχεια η εταιρία «Φιλιάγκος», ενώ τον Απρίλιο και το Μάιο είναι η σειρά της εταιρίας Μητσόπουλου.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης