• 1 Μαΐου 2024,

Συνεχίζονται οι Ευρωπαϊκές επιτυχίες για το Καβαλιώτικο τένις (φωτογραφίες)

 Συνεχίζονται οι Ευρωπαϊκές επιτυχίες για το Καβαλιώτικο τένις (φωτογραφίες)

“Μία ανάσα” από τον πρώτο της τίτλο στο 2021 και 2η θέση σε μία χρονιά με μηδενικές εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις και αντίστοιχη προετοιμασία και μάλιστα στην μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία από τη δικιά της, αυτή των U16 έφτασε η μικρή μας αθλήτρια (γεν. 6/2008) Ελένη Χατζηαβραάμ στο Διεθνές Ευρωπαϊκό τουρνουά της Tennis Europe στα Τίρανα Αλβανίας στο “National Sport Park Open U16” 1-9/6/2021.

Η μικρή μας αθλήτρια και η συμπαίκτρια της στα διπλά Αλεξάνδρα Μάγια αφού κέρδισαν σχετικά άνετα το Νο 2 του ταμπλό (Galieta Miriana-Mirkovic Petra) στα προημιτελικά με 6-2, 6-2 και στα ημιτελικά τις Ολλανδές (Bijlsma Savannah-Bijlsma Silver) με σκορ 6-7(4), 6-2, 12-10, έχασαν στον τελικό από το Νο 1 του ταμπλό τις Domiva Daria (Rus)-Firman Anastasiia (Ukr) μετά από ένα εξαιρετικά αμφίρροπο, κλειστό και γεμάτο σασπένς από την αρχή έως το τέλος, παιχνίδι με σκορ 6-7(4), 7-6, 15-13 στο super tie break μετά από αρκετά championship points και για τις 2 πλευρές.

Στο ίδιο τουρνουά ο Νικόλαος Χατζηαβραάμ συνεχίζοντας τις μεστές εμφανίσεις των τελευταίων Διεθνών τουρνουά στο Tennis Europe σταμάτησε στους 16 καλύτερους στα μονά και στους 8 καλύτερους στα διπλά συμπαίκτη τον Μαλεβίτη Γρηγόρη.

Οι επιτυχίες αυτές δείχνουν πως το Ελληνικό τένις ακόμη και μακριά από τις αγωνιστικές εμπειρίες και τουρνουά αντίστοιχων Χωρών έχει μεγάλη δεξαμενή, δεν έχει να ζηλέψει τίποτε και απλά χρειάζεται η ανάλογη πορεία και βοήθεια που έχουν αυτές.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης