• 26 Απριλίου 2024,

Συνεδρίασε η νέα Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας

 Συνεδρίασε η νέα Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας

Συνεδρίασε το μεσημέρι της Τετάρτης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου η τουριστική επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Η συνεδρίαση ήταν η πρώτη με τη νέα σύνθεση, λόγω της αλλαγής διοίκησης από την 1η Σεπτέμβρη. Πλέον πρόεδρος της είναι ο κ. Κώστας Πεφάνης. Η κ. Ιωσηφίδου, προηγούμενη πρόεδρος, συμμετέχει ως μέλος.

Υπήρξε γνωριμία μεταξύ των ανθρώπων που συμμετέχουν, ανταλλαγή πρώτων απόψεων κτλ. Κατέστη σαφές ότι οι τουριστικής προβολής δράσεις ως και τον Αύγουστο του 2020 έχουν συγκεκριμενοποιηθεί μέσω του γνωστού διεθνή διαγωνισμού της Δημωφέλεια. Ο οποίος είχε ανάδοχο στο τέλος του περασμένου Αυγούστου. Το περιεχόμενο της σύμβασης είναι δεσμευτικό. Έτσι ως το τέλος του προσεχούς Καλοκαιριού θα γίνουν συγκεκριμένες δράσεις που σε γενικές γραμμές δεν αλλάζουν. Οι προτάσεις που τα μέλη θα καταθέσουν – στην επόμενη συνεδρίαση- αφορούν συμπληρωματικές ενέργειες από τον Σεπτέμβρη του 2020 και μετά. Αρκετά μέλη της επιτροπής ζήτησαν αναλυτική ενημέρωση για το περιεχόμενο της σύμβασης κι έτσι θα τους σταλεί αντίγραφο της. Ο πρόεδρος και μέλη της επιτροπής έδωσαν έμφαση στην ανάπτυξη μέσω του τουρισμού.

Στη συνεδρίαση της επιτροπής πήγε να δημιουργηθεί κλίμα δημοτικού συμβουλίου. Ευτυχώς αυτό δεν επικράτησε αφού άπαντες φάνηκε να συμφωνούν ότι αυτές οι αντιπαραθέσεις πρέπει να μείνουν εκτός διαδικασίας. Στα ευχάριστα και το ότι η επιτροπή συνεδρίασε με μεγάλη προσέλευση μελών της.

Διαβάστε επίσης