Συνεργασία του Κεραυνού Πέρνης με την AEK FC Academy Network ανακοίνωσε ο Χάρης Παππάς στους 93,7

 Συνεργασία  του Κεραυνού Πέρνης με την   AEK FC Academy Network ανακοίνωσε ο Χάρης Παππάς στους 93,7

Σε δηλώσεις του στους 93,7 και στον Τάσο Πατσίδη  ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας του Κεραυνού Πέρνης Χάρης Παππάς, ανακοίνωσε το ξεκίνημα της συνεργασίας με την  AEK FC Academy Network. Μεγάλο ρόλο έπαιξε σε αυτό η προσωπική του γνωριμία με τον υπεύθυνο Άκη Ζήκο που ήταν συμπαίκτες στην ΑΕΚ. Ο Χάρης Παππάς στη συνέντευξη του γνωστοποίησε λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη συνεργασία αλλά αναφέρθηκε ακόμη και στους λόγους που συμφώνησε με τον Κεραυνό Πέρνης για να αναλάβει υπεύθυνος της Ακαδημίας του νεοφώτιστου συλλόγου στη Γ` Εθνική.  Επίσης αναφέρθηκε και στον ΑΟΚ, όταν ρωτήθηκε.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση:  Πως κατέληξες σε συμφωνία με τον Κεραυνό Πέρνης; Ηταν ίσως και μια έκπληξη.

Απάντηση: Είχα τον τελευταίο χρόνο συζητήσεις με την οικογένεια Κολλαρά. Είτε για να παίξω μπάλα, είτε για να ασχοληθώ προπονητικά.   Αυτό που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή και θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικά είναι το κομμάτι των Ακαδημιών.  Μου έγινε μια σοβαρή πρόταση από την πλευρά του Κεραυνού. Οι άνθρωποι είναι εξαιρετικοί και έχουν δουλέψει πάρα πολύ χωρίς να έχουν κάποιον επαγγελματία δίπλα τους. Η Ακαδημία αριθμεί γύρω στα 50 παιδιά.  Κάναμε οπότε συζητήσεις και συμφωνήσαμε να υπάρχει συνεργασία ανάμεσα μας. Επίσης με τον οικογένεια Κολλαρά που ξοδεύει πολλά χρήματα για τον Κεραυνό, καθαρά από ρομαντισμό. Δεν έχει κάποιους άλλους λόγους.

Ερώτηση: Η οργάνωση θα γίνει από την αρχή;

Απάντηση: Κοιτάξτε εδώ και δυο χρόνια η Ακαδημία προχώρησε με ανθρώπους που αγαπάνε αυτό που κάνουνε χωρίς να έχουν κάποιο κέρδος απ` αυτό. Δώσανε τον αγώνα τους να βρουν 50 παιδιά ενώ δυσκολευόταν να βρουν προπονητές.  Μου άρεσε η πρόταση που μου έγινε και το προχωρήσαμε.

Ερώτηση:  Σύμφωνα με πληροφορίες  θα υπάρχει συνεργασία  με την    AEK FC Academy Network.

Πως έγινε αυτό; Είναι οριστικό;

Απάντηση: Ναι θα υπάρχει συνεργασία. Το ποδόσφαιρο έχει γίνει επαγγελματικό και οποιαδήποτε Ακαδημία πρέπει να έχει καθοδήγηση και έλεγχο από μια μεγάλη ομάδα της Ελλάδας.   Εγώ έχω άριστες σχέσεις με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, τον Άκη Ζήκο και τον κ. Παπαποστόλου.  Μέσω τη γνωριμίας μου έγιναν οι επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές. Θα υπογραφούν τα συμβόλαια τις επόμενες μέρες και θα ανακοινωθεί και επίσημα η συνεργασία.    Ο Κεραυνός Πέρνης θα είναι μέλος της ΑΕΚ FC Academy. Είναι κάτι το πολύ σημαντικό για τα παιδιά της περιοχής.  Μέτρησε το γεγονός ότι φόρεσα τη φανέλα της ΑΕΚ ενώ είχα και έχω μια πολύ καλή σχέση με τον Άκη Ζήκου που ήμασταν συμπαίκτες.

Ερώτηση: Τι θα περιλαμβάνει  αυτή η συνεργασία;

Απάντηση:  Περιλαμβάνει εργομετρικό έλεγχο όλων των παιδιών σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.  Όποια παιδιά βρίσκονται στην Ακαδημία του Κεραυνού Πέρνης θα ελέγχονται και εγώ θα ενημερώνω την ΑΕΚ  για την πρόοδο τους. Όποιο παιδί ξεχωρίσει εννοείται ότι θα μπορέσει να πραγματοποιήσει το όνειρο του με την ΑΕΚ.

Επίσης θα υπάρχει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα είναι απαιτητικό σε συνεργασία με την ΑΕΚ.  Θεωρούν ότι πρέπει οι άνθρωποι που θα αναλάβουν να  διεκπεραιώσουν  το προπονητικό πρόγραμμα να γνωρίζουν.  Δεν είναι μόνο το μάρκετινγκ.  Οι άνθρωποι του Κεραυνού καταλάβανε ότι η βιτρίνα μιας ομάδας είναι η Ακαδημία και εμπιστεύονται πλέον ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο.
Δε θα έχω κάποια σχέση με την ανδρική ομάδα του Κεραυνού. Σε βάθος χρόνου θα υπάρχει κάποια συνεργασία.

Κάποια ταλέντα από την Ακαδημία θα παίζουν στη μεγάλη ομάδα. Δε χρειάζεται συνέχεια οι άνθρωποι της ομάδας να ξοδεύουν πολλά χρήματα.  Το βασικό για μένα είναι ότι αναλαμβάνω μια Ακαδημία όπου έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια να μαζευτεί αυτός ο όγκος παιδιών και τώρα με την συνεργασία με την ΑΕΚ πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα.

Ερώτηση: Είναι ένα πρόβλημα οι γηπεδικές εγκαταστάσεις του Κεραυνού Πέρνης;

Απάντηση: Αυτή τη στιγμή το γήπεδο είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Μάλιστα τις επόμενες μέρες ίσως η διοίκηση ανακοινώσει κάποια συμφωνία για τη δημιουργία χώρων προπονήσεων. Υπάρχει η διαβεβαίωση του Δήμου Νέστου για δυο γήπεδα αλλά και για την αίθουσα που είναι δίπλα στην κερκίδα και γκρεμίστηκε.

Είναι στη σκέψη μας αυτή η αίθουσα να ξαναφτιαχτεί, να αναμορφωθεί.

Ερώτηση: Πως βλέπεις την νέα προσπάθεια του ΑΟΚ;

Απάντηση: Νομίζω ότι κινούνται σε πολύ σωστά πλαίσια.  Κάθε χρόνο κάναμε όλοι την προσπάθεια μας. Φύγανε μεγάλοι αντίπαλοι από τη μέση όπως ο Αρης, η Δόξα Δράμας , Καλαμαριά και ο Πανσερραϊκός. Ομάδες που είχαν μεγάλο μπάτζετ. Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη χρονιά και με τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο η ομάδα να επανέλθει στη Β` Εθνική. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δε θα βγούμε και φέτος.  Πέρσι ο κ. Ανυφαντάκης άφησε ένα καλό έργο και πιστεύω ότι θα το εκμεταλευτεί ο Παύλος.

Σίγουρα θα χρειαστεί ο ΑΟΚ 4-5 έμπειρους παίκτες για να πούμε ότι είμαστε το φαβορί.

Διαβάστε επίσης