• 30 Απριλίου 2024,

Συνταξιούχοι ΒΦΛ: Ματαίωση της εκδήλωσης κοπής βασιλόπιτας για το νέο έτος

 Συνταξιούχοι ΒΦΛ: Ματαίωση της εκδήλωσης κοπής βασιλόπιτας για το νέο έτος

Το δραστήριο σωματείο των συνταξιούχων της ΒΦΛ ματαιώνει την καθιερωμένη τον Γενάρη εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας αλλά και τη τακτική γενική συνέλευση. Όλα αυτά λόγω κορωνοϊού. Τα μέλη του σωματείου έλαβαν σχετική ενημερωτική επιστολή:

Κάθε χρόνο πλησιάζοντας οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων και η έλευση του νέου έτους, σας στέλναμε μία επιστολή για να σας γνωστοποιήσουμε το πότε θα πραγματοποιηθεί η ετήσια απολογιστική Γενική Συνέλευση και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Μία εκδήλωση ενημέρωσης για όλα τα θέματα που μας απασχολούν (συνταξιοδοτικά και μη) και χαράς που ανταλλάσσαμε ευχές για το νέο έτος. Δυστυχώς η χρονιά του 2020 ήταν μία δύσκολη χρονιά για όλους μας λόγω της πανδημίας (κορωνοϊού), που συνετέλεσε στην ακύρωση και αναστολή των όσων είχαμε προγραμματίσει.

Συνάδελφοι η έξαρση αυτής της πανδημίας, μας αναγκάζει να αναστείλουμε την Γενική μας Συνέλευση που ήταν προγραμματισμένη για τον μήνα Ιανουάριο και φυσικά ματαιώνεται και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ευελπιστούμε κάποια στιγμή εντός του έτους 2021 οι συνθήκες να βελτιωθούν και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα της ζωής μας. Εάν οι συνθήκες μας το επιτρέψουν με παρουσία κόσμου, θα πραγματοποιηθεί εντός του έτους 2021 το μνημόσυνο των θανόντων.

Συνάδελφοι μην ξεχνάμε ότι οι συνταξιούχοι είναι από τις ευάλωτες ομάδες και ιδιαίτερα αυτοί που έχουν χρόνια υποκείμενα νοσήματα. Συνειδητοποιώντας  τον κίνδυνο και  με αίσθημα ευθύνης, προσαρμόζουμε τη ζωή μας με τις οδηγίες που μας δίνουν οι επιστήμονες.

Σίγουρα τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά για όλους μας. Θα πρέπει όμως να είμαστε αισιόδοξοι και θα βγούμε νικητές μέσα από αυτή την πανδημία, αρκεί να προσέχουμε και έτσι θα μπορέσουμε να ξαναζήσουμε όλα αυτά τα ωραία που ζήσαμε με τις οικογένειές μας, τους φίλους μας και φυσικά τις μοναδικές εκδρομές του Σωματείου μας και τους πάντα ξεχωριστούς χορούς μας.

Φυσικά μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Επίσης για όσους δεν το γνωρίζουν τα νέα μας γραφεία βρίσκονται στον  πρώτο όροφο στη Δημοτική Αγορά Καβάλας (επάνω από το σούπερ μάρκετ «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ».)

Για οτιδήποτε μας επιτραπεί να πραγματοποιήσουμε μέσα στο έτος 2021 θα ενημερωθείτε μέσω επιστολής, μηνύματος στο κινητό τηλέφωνό σας και μέσω της σελίδας μας στο facebook.

Διαβάστε επίσης