Σύντομα συνάντηση μετόχων για το ΒΙΟΠΑ

 Σύντομα συνάντηση μετόχων για το ΒΙΟΠΑ

Αθόρυβα αλλά συστηματικά η διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας ασχολείται σχεδόν καθημερινά με το μέλλον του Βιοτεχνικού Πάρκου. Οι εκκρεμότητες της εταιρείας ανατέθηκαν προς μελέτη σε δικηγόρο προκειμένου ο επιχειρηματικός φορέας την ερχόμενη εβδομάδα να έχει έτοιμη την πρότασή του.

Η πρόταση για ανάληψη και διαχείριση του ΒΙΟΠΑ εκ μέρους του Επιμελητηρίου πρόκειται να κατατεθεί στους άλλους δύο μετόχους στο πλαίσιο συναντήσεως που θα πραγματοποιηθεί το αργότερο στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδος. Το ραντεβού με τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο και τη δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα θα είναι καθοριστικό, διότι στη διάρκειά του ο Μάρκος Δέμπας θα ενημερώσει για τα δεδομένα της υπόθεσης, άρα τους όρους υπό τους οποίους το Επιμελητήριο θα μπορεί άμεσα να αναλάβει τη λειτουργία του ΒΙΟΠΑ.

Στο Επιμελητήριο επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία καθώς μείζον θέμα είναι το θέμα των χρεών της σημερινής εταιρείας και οι όροι με τους οποίους οι μέτοχοι θα αποφασίσουν ώστε τη διαχείριση του ΒΙΟΠΑ να αναλάβει το Επιμελητήριο. Αυτή η συζήτηση άρχισε επί εποχής Παυλίδη – Τσατσούλη, συνεχίστηκε από τον κ. Τσατσούλη και τον κ. Μέτιο και όλα δείχνουν ότι η ώρα της απόφασης πλησιάζει. Εκτός απροόπτου, όλα δείχνουν ότι η απόφαση θα αφορά στη δραστηριοποίηση του Επιμελητηρίου στο ΒΙΟΠΑ.

 

******

 

Διαβάστε επίσης