• 24 Απριλίου 2024,

ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας: Συνάντηση με το Σωματείο Καφεζυθοπωλών & και με το Σωματείο Εστιατόρων

 ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας: Συνάντηση με το Σωματείο Καφεζυθοπωλών & και με το Σωματείο Εστιατόρων

Συνάντηση με το Σωματείο Καφεζυθοπωλών Καβάλας και με το Σωματείο Εστιατόρων Καβάλας πραγματοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Στη συνάντηση, αναφέρθηκαν οι κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις του κόμματος μας και οι προτάσεις που κατέθεσε η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ που αφορούν τον κλάδο, συζητήσαμε για τον δύσκολο χειμώνα που έχουμε μπροστά μας και την απαραίτητη γενναία στήριξη της πολιτείας στα επαγγέλματα που είναι ευάλωτα στην πανδημική κρίση.

Επίσης, η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Τάνια Ελευθεριάδου ενημέρωσε εκτενώς τους εκπροσώπους των Σωματείων για τον νέο πτωχευτικό κώδικα που συζητιέται αυτές τις μέρες στη Βουλή και θα αποτελέσει ταφόπλακα για την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Οι ρυθμίσεις του θα πλήξουν βάναυσα τα νοικοκυριά και δεν θα αφήσουν καμία δυνατότητα για τη πολυδιαφημισμένη από την κυβέρνηση δεύτερη ευκαιρία.

Είναι δεδομένο ότι με το νομοσχέδιο αυτό οι πολίτες καθίστανται εσαεί όμηροι των πιστωτών τους.

Από την πλευρά τους οι Σύλλογοι πέρα από την ανησυχία τους για τις επιπτώσεις του νέου πτωχευτικού κώδικα μάς μετέφεραν την απόγνωσή τους για τις επιπτώσεις που έχει η υγειονομική κρίση στην δουλειά τους-μιας και έχει μετατραπεί σε οικονομική κρίση- και η ανεπαρκής στήριξη από την πλευρά της Πολιτείας, η οποία οδηγεί μια σειρά από επιχειρήσεις του κλάδου του επισιτισμού στον αφανισμό.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ο συντονιστής της ΝΕ Θόδωρος Μπόνος, ο συντονιστής Ο.Μ. Καβάλας Βασίλης Τσιμπίδης και οι τρεις πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Κώστας Μορφίδης και Γιώργος Παπαφιλίππου.


Γραφείο τύπου

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης