Σύσκεψη Δημάρχου με ΛΦΚ ενώ γίνονται αγώνες το Σαββατοκύριακο στο Βερούλειο

 Σύσκεψη Δημάρχου με ΛΦΚ ενώ γίνονται αγώνες το Σαββατοκύριακο στο Βερούλειο

Αυτή την ώρα στο Δημαρχείο Καβάλας πραγματοποιείται σύσκεψη ανάμεσα στο Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Μουριάδη και αντιπροσωπεία της ΛΦΚ αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Μήτρα και τους κ.κ Προμούσα, Γιαννέρη.

Η σύσκεψη έχει να κάνει με διαδικαστικά θέματα που αφορούν το Kavala Night City Run που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα έγινε γνωστό ότι το Σαββατοκύριακο θα γίνουν αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων στο Βερούλειο.  Το Σάββατο θα παίξει ο Βύρωνας και την Κυριακή ο Ηρακλής. Ο Εργολάβος συμφώνησε  και γίνεται η διοικητική παραλαβή του έργου.

Ένα άλλο θέμα που προέκυψε  είναι οι έδρες που θα γίνουν οι δυο αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας την επόμενη εβδομάδα. Ο Αντιδήμαρχος Απόστολος Μουμτσάκης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Αετού Νίκο Λαμπίδη. Ο Αετός ψάχνει έδρα για το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας  ενώ δεν αποκλείουμε να παίξει πάλι στην Ελευθερούπολη( Ο Δήμος Παγγαίου πρέπει να στείλει έγγραφο στην ΕΠΟ ότι το γήπεδο της Ελευθερούπολης πληροί  τις προϋποθέσεις να γίνει το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας.  Ερωτηματικό αν θα είναι έτοιμο το «Ανθή Καραγιάννη» για την επόμενη εβδομάδα και πριν το ματς με την Τρίγλια.

Διαβάστε επίσης