• 4 Μαΐου 2024,

Συζητούν Σκλαβενίτης – Δημωφέλεια

 Συζητούν Σκλαβενίτης – Δημωφέλεια

Η Πρόεδρος της Δημωφέλεια Αναστασία Ιωσηφίδου συνάντησε τους δημοσιογράφους χθες στο δικαστικό μέγαρο όπου βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους. Εκεί την ευκαιρία να μιλήσει σε αυτούς για τα νέα της δημοτικής επιχείρησης, για τα θέματα που έχουνε σχέση με τις επενδύσεις στον τουριστικό τομέα. Την ανάγκη να δημιουργηθούν και να λειτουργήσουν νέα ξενοδοχεία. Το ταξίδι της στην Κύπρο. Τη διαπραγμάτευση για το κατάστημα της δημοτικής αγοράς με το σχήμα Σκλαβενίτη.

Σήμερα η κα Ιωσηφίδου αναχωρεί για την Κύπρο όπου θα έχει συναντήσεις που ενδιαφέρουν τη Δημωφέλεια, με αντίστοιχες δημοτικές επιχειρήσεις στην περιοχή της Πάφου.

Άλλος εκπρόσωπος της δημοτικής επιχείρησης θα λάβει μέρος σε έκθεση τουρισμού που γίνεται στην Τενερίφη.

Η κα Ιωσηφίδου είπε χθες στους δημοσιογράφους ότι υπάρχει ήδη προετοιμασία για μια νέα συμφωνία σχετικά με το κατάστημα της Δημοτικής Αγοράς και την εταιρία Σκλαβενίτη. Άφησε να εννοηθεί ότι η συμφωνία θα είναι προς το συμφέρον του Δήμου Καβάλας και της Δημωφέλεια, αναμένεται την επόμενη εβδομάδα κι όταν ρωτήθηκε εάν η συμφωνία προβλέπει κι αύξηση του ενοικίου, που πληρώνεται ως τώρα, απέφυγε ν΄ απαντήσει, μόνο χαμογέλασε.

«Τι θα γίνει με το κατάστημα του Μαρινόπουλου στην Ιχθυόσκαλα;» ήταν η επόμενη ερώτηση. Δήλωσε ότι δε γνωρίζει για το θέμα το παραμικρό.

Η κα Ιωσηφίδου είπε ότι από τη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά της, ως επικεφαλής της δημοτικής επιχείρησης, είχε ενημέρωση από ιδιώτες επενδυτές, που θέλουν και συνεχίζουν να θέλουν, να κατασκευάσουν ξενοδοχείο στην πόλη της Καβάλας. Όπως εξήγησε, ουσιαστικά επανέλαβε, αυτοί ενδιαφέρονταν κι ενδιαφέρονται για το παλιό νοσοκομείο, αλλά και για το στρατόπεδο «Ασημακοπουλου». Γι΄ αυτό – είπε η κα Ιωσηφίδου – δεν ήθελε στο στρατόπεδο «Ασημακοπουλου» να φιλοξενηθούν πρόσφυγες. Τόνισε πάντως ότι για να προχωρήσει είτε το ένα είτε το άλλο σενάριο, ειδικά του παλιού νοσοκομείου, πρέπει να ξεκαθαρίσει η συμφωνία του Δήμου Καβάλας με το υπουργείο οικονομικών.

Είναι απαραίτητο ν΄ αυξηθούν οι κλίνες επανέλαβε στους δημοσιογράφους η κα Αν. Ιωσηφίδου.

 

Διαβάστε επίσης