• 19 Μαΐου 2024,

Τα εγκαίνια του εδωδιμοπωλείου ΤΥΡΑΞΙΑ

 Τα εγκαίνια του  εδωδιμοπωλείου ΤΥΡΑΞΙΑ

Το κατάστημα Τυραξία βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, κοντά στην παραλιακή οδό (απέναντι από το πρακτορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ). Το Σάββατο το μεσημέρι τελέστηκε η τελετή των εγκαινίων του. Ωστόσο λειτουργεί με επιτυχία τους τελευταίους 2 μήνες. Ήδη μιλούν πολλοί για αυτό. Πρόκειται για μια διαφορετική ιδέα όπου κάποιος διασκεδάζει ενώ ταυτόχρονα μπορεί να κάνει τα ψώνια του. Μια ιδέα στην οποία επέμενε και δικαιώθηκε ο συμπολίτης επιχειρηματίας Βασίλης Κελεμένης.

Πρόκειται για κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Το βεβαιώνουν όσοι επισκέφθηκαν το κατάστημα. Πήγαν να δουν τι συμβαίνει κι έτσι βρέθηκαν μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη. Από τότε έκαναν το κατάστημα Τυραξία στέκι τους.

Στα εγκαίνια όλοι έψαχναν να βρουν και να μιλήσουν στην Μαρία Εκμεκτσίογλου. Ήταν η προσκεκλημένη της εκδήλωσης, αυτή που με χαμόγελο φωτογραφήθηκε- συνομίλησε και φυσικά μας πρόσφερε κάποιες από τις γευστικές της ιδέες. Ο Βασίλης Κελεμένης έπρεπε να είναι συνεχώς δίπλα της αλλά και κοντά στον πολύ κόσμο που έσπευσε να δηλώσει την παρουσία του.

Στο εδωδιμοπωλείο Τυραξία βρίσκεις διαφορετικές γεύσεις. Αυτό που λείπει στις μέρες μας από το σπιτικό τραπέζι. Πρόκειται για μια ευχάριστη στροφή στην παράδοση, εκεί όπου βρίσκουμε πάντα λύσεις και απαντήσεις προκειμένου να συνεχίσουμε τον βίο μας διαφορετικά. Υγιεινά και κυρίως χαρούμενα. Όσο για τις τιμές, είναι λογικότατες.

«Προσφέρουμε μεταξύ των άλλων προϊόντα αγνά, παραδοσιακά.Τα οποία είναι πιο κοντά στην παράδοση και στη γεύση. Υπάρχουν προϊόντα απ’ όλη την Ελλάδα που δεν μπορείς να τα βρεις αλλού» εξηγεί ο κ. Κελεμένης.

tir3 tir2

Διαβάστε επίσης