• 25 Απριλίου 2024,

Τα ενδεχόμενα για το Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ του Δήμου Καβάλας

 Τα ενδεχόμενα για το Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ του Δήμου Καβάλας

Θα συνεχιστεί σε κάποια στιγμή το 5ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ «Λευτέρης Γεωργακόπουλος»;

Όλα είναι ανοιχτά όπως και στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και βασικά θα εξαρτηθεί από το πότε θα τελειώσει η μεγάλη περιπέτεια που βιώνει όλος ο κόσμος.

Ο Τάκης Παπαδόπουλος που συμμετέχει ενεργά στην οργανωτική επιτροπή από την πρώτη μέρα της θέσπισης του πρωταθλήματος , μας δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τα ενδεχόμενα που υπάρχουν : «Τα πάντα εξαρτώνται από τις συνθήκες, βλέποντας και κάνοντας. Δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς.

Δεν μπορεί να πάρουμε μια απόφαση από μόνοι μας. Στη διοίκηση της διοργάνωσης είναι τέσσερις εκπρόσωποι των αθλουμένων.  Αυτοί θα έρθουν σε επαφή με τις ομάδες και θα μας πουν τα παιδιά τη διάθεση που θα υπάρχει όταν βέβαια υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Υπάρχει και ο φόβος.

Αν υπάρχει το οκ από τους δημοσιολόγους να συνεχίσουμε, θα το εκτιμήσουμε εκείνη τη στιγμή. Αν βέβαια η καραντίνα πάει μέχρι το τέλος Μαΐου, είναι δύσκολο να κάνεις πρωτάθλημα το καλοκαίρι.

Θα υπάρχει μια σκέψη για φάιναλ φορ, νοκ άουτ αγώνες κτλ.  Αυτά όμως είναι πράγματα που θα αποφασιστούν όταν γνωρίζουμε την ημερομηνία λήξεως της απαγόρευσης. 

Προφανώς με ασφάλεια να γίνονται οι αγώνες. Αν φτιάξουμε φάιναλ φορ, θα έχουμε και κόσμο.

Δεν μπορούμε τώρα να πάρουμε την παραμικρή απόφαση»

Διαβάστε επίσης