• 7 Μαΐου 2024,

Τα έργα υπογειοποίησης των καλωδίων του ΔΕΔΔΗΕ έχουν καταστρέψει το οδόστρωμα στο δρόμο του Παληού

 Τα έργα υπογειοποίησης των καλωδίων του ΔΕΔΔΗΕ έχουν καταστρέψει το οδόστρωμα στο δρόμο του Παληού

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι ο Μητσοτάκης θα τους «φέρει βόλτα»  και τους βουλευτές αλλά και τους Υπουργούς του που αντιδρούν στον τρόπο με τον οποίο θέλει η κυβέρνηση να ρυθμίσει τα ζητήματα των ομόφυλων ζευγαριών.

Αυτοί που σήμερα φωνάζουν και διαμαρτύρονται αύριο , όταν θα έρθει η ώρα θα βάλουν την ουρά κάτω από τα σκέλια και δεν θα χαλάσουν την καρδιά του πρωθυπουργού τους.

 

Καλά που δεν έχασε προχθές ο Ολυμπιακός από τον Παναθηναϊκό  και γλυτώσαμε τον δεύτερο γύρο γκρίνιας από πλευράς  Ολυμπιακού μέσω Αλέξη Κούγια.

 

Νυχτερινή έξοδο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την σύζυγο του Μαρέβα.

Η έξοδος έγινε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Μαρινέλα  με … τρέλα !

Το ζεύγος επέλεξε να κάτσει  στα πίσω τραπέζια σιγοτραγουδώντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Μάλιστα μετά το τέλος του προγράμματος  επισκέφτηκαν την Μαρινέλα στο καμαρίνι της όπου και φωτογραφήθηκαν ενώ ο Πρωθυπουργός της εξομολογήθηκε ότι το αγαπημένο του τραγούδι είναι το «Σα αγαπώ» του Κώστα Χατζή και της Σώτιας Τσώτου που όμως δεν ερμήνευσε την συγκεκριμένη βραδιά η Μαρινέλα.

Υποσχέθηκε ότι θα το κάνει την επόμενη φορά.

 

To  καιρικό φαινόμενο Aegean Lake Effect που μας επηρεάζει από σήμερα Σάββατο θα φέρει χιόνια σε πολλές περιοχές της Ελλάδας ακόμα και στα πεδινά αλλά όχι στην Καβάλα.

Προς το παρόν εμεί τα χιόνια τα βλέπουμε από μακριά.

 

Και ενώ έρχονται θετικά μηνύματα λειτουργίας  από διάφορα χιονοδρομικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα από το δικό μας δίπλα στην Δράμα στο ΦΑΛΑΚΡΟ έχουμε ακόμα σιγή ασυρμάτου.

Αυτό το χιονοδρομικό κέντρο που ίσως να είναι και το καλύτερο σε όλη την Ελλάδα γιατί έχει τις περισσότερες πίστες τα τελευταία χρόνια έχει αφεθεί στην μοίρα του , σχεδόν ρημάζει και όλες οι προσπάθειες αναγέννησης του έχουν πέσει στο κενό.

Ελπίζουμε ότι η νέα Διοίκηση της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. θα μπορέσει να κάνει όλα αυτά που δεν κατάφεραν οι προκάτοχοι τους και θα ζωντανέψει αυτό το υπέροχο χιονοδρομικό κέντρο.

 

Αρκετά προβλήματα άφησαν στο οδόστρωμα  οι εργασίες υπογειοποίησης των καλωδίων της ΔΕΗ στην είσοδο του  Παληού από του Αμερικάνου μέχρι και τις Γλάστρες.

Προβλήματα με τα οποία ποτέ κανείς δεν θα ασχοληθεί και απλά με το πέρασμα του καιρού θα χειροτερεύουν.

Παλιές και γνωστές Ελληνικές ιστορίες.

 

Υποτονική η κίνηση στην αγορά τις πρώτες ημέρες των εκπτώσεων.

Μετά το μεσημέρι που πέφτει ο ήλιος και το θερμόμετρο κάνει βουτιά στους κεντρικούς δρόμους της πόλης κυκλοφορούν μόνο γάτες.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης