• 25 Απριλίου 2024,

Τα καινούργια αυτοκίνητα περιμένουν πινακίδες που δεν υπάρχουν!

 Τα καινούργια αυτοκίνητα περιμένουν πινακίδες που δεν υπάρχουν!

Σε κατάσταση αναμονής, που δεν είναι μικρή, βρίσκονται το τελευταίο διάστημα όσοι συμπολίτες αγόρασαν νέο επιβατικό αυτοκίνητο. Για να το κυκλοφορήσουν πρέπει να προμηθευτούν πινακίδες κυκλοφορίας μα η υπηρεσία δεν διαθέτει!

Η Διεύθυνση Μεταφορών της ΠΕ Καβάλας δεν ικανοποιεί τα σχετικά αιτήματα, εξηγώντας ότι ζήτησε πινακίδες από την αντίστοιχη υπηρεσία της Κομοτηνής και περιμένει. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι γενικότερο κι αφορά την προμήθεια πινακίδων κεντρικά.

Αυτές δεν υπάρχουν για λόγους ίσως οικονομικούς κι έτσι η μία μετά την άλλη οι υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πολίτες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η υπηρεσία της Καβάλας έχει λίγες ακόμη πινακίδες δικύκλων και κάποιες δημόσιας χρήσης οχημάτων.

Όχι όμως επιβατικών.

Από τις άλλες όμορες υπηρεσίες μόνο η Κομοτηνή φέρεται να έχει περίσσευμα αλλά κι αυτό περιγράφεται περιορισμένο. Κατά συνέπεια διάφοροι πολίτες που πρόσφατα αγόρασαν καινούργιο αυτοκίνητο είναι στην αναμονή.

Το ίδιο πρόβλημα ισχύει για τα επιβατικά αυτοκίνητα, οι ιδιοκτήτες των οποίων θέλουν να αντικαταστήσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας τους.

Διαβάστε επίσης