• 10 Μαΐου 2024,

Τα καλοκαίρι η Καβάλα απλά ….. δεν παίζεται !

 Τα καλοκαίρι η Καβάλα απλά ….. δεν παίζεται !

Πάντως και φέτος το καλοκαίρι στην Καβάλα δεν θα πρέπει να έχετε παράπονο απο τις εκδηλώσεις.

Θέατρα , συναυλίες , COSMOPOLIS, Πλάι στο κύμα , μπήτς πάρτι και οτι άλλο χρειάζεται προκειμένου να γίνει συναρπαστική μια καλοκαιρινή σαιζόν.

Αυτή είναι η Καβάλα που το καλοκαίρι απλά δεν παίζεται.

Καλή η ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ της Δράμας τον χειμώνα και οι γιορτές της παλιάς πόλης το Φθινόπωρο στην Ξάνθη αλλά το καλοκαίρι η Καβάλα απλά δεν παίζεται και δεν φτάνεται.

Όσο και να τρέχουν οι υπόλοιποι δεν μπορούν να μας φτάσουν.

Αν είμασταν λίγο πιο δραστήριοι και δημιουργικοί εμείς οι Καβαλιώτες στην κυριολεξία η πόλη θα είχε απογειωθεί.

Μετά απο σχετικό έλεγχο της αστυνομίας διαπιστώθηκε οτι ο γνωστός τραγουδιστής Τερλέγκας Βασίλης τραγουδούσε στο προαύλιο χώρο ενός συνεργείου αυτοκινήτου περί των 1000 τ.μ. το οποίο απο το απόγευμα και μετά μετατρεπόταν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Οι υπάλληλοι μαζεύανε τα κατσαβίδια και τους κάβουρες και απλώνανε τα τραπέζια και τις καρέκλες.

Μπορούσες δηλαδή να πας το πρωί στο συγκεκριμένο συνεργείο με το όχημα σου απο το πρωί να κάνεις τον τεχνικό έλεγχο που ήθελες ή το service και εν συνεχεία να κάτσεις και τον Τερλέγκα.

΄Με ένα σμπάρο δυό τριγώνια !

Πας για λάδια και αλλαγή φίλτρου και γουστάρεις μέχρι πρωϊας με νταλγκά και πόνο.

Αυτά είναι συνεργεία λεβέντες και να έχετε υπόψη σας οτι αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα.

Απο το περασμένο Σάββατο ισχύουν οι νέες χαλαρώσεις των capital controls σύμφωνα με τις οποίες σε διάστημα 15 ημέρων μπορούμε να σηκώσουμε , αν υπάρχουν, 840 ευρώ με την μία ή σε όσες αναλήψεις θέλουμε αρκεί να μην περάσει το 15θήμερο διότι αν περάσει η ευκαιρία αυτή χάνεται και το κοντέρ μηδενίζει.

Το έχουμε γράψει και το ξαναγράφουμε με την ευκαιρία οτι εδώ που έχουμε φτάσει και μετά απο όλα αυτά που έχουν γίνει απο τον Ιούνιο του 2015 και μετά αυτό που περιμένουμε αγαπητέ πρόεδρε της ΤτΕ κύριε Στουρνάρα είναι η πλήρη άρση των capital controls η οποία αρχίζει να καθυστερεί κυρίως λόγω των συνθηκών που επικρατούν γενικότερα  στην Ευρώπη και οχι συγκεκριμένα στην Ελλάδα που είναι έτοιμη για την δεύτερη αξιολόγηση.

Μας λέγανε όλοι οτι μετά την πρώτη αξιολόγηση το πρώτο πράμα που θα γίνει θα είναι η άρση των capital controls αλλα τον “φάγαμε τον παπά “ αφού η άρση έγινε χαλάρωση και αναβλήθηκε για μετά την δεύτερη αξιολόγηση που έρχεται τον Σεπτέμβριο.

Πάντως αν ενδιαφέρεστε και την ψάξετε την δουλειά υπάρχουν τρόποι έξυπνοι και απλοί με τους οποίους μπορείτε να σπάσετε τον περιορισμό των capital controls αρκεί να υπάρχει φρέσκο χρήμα για να κατατεθεί στον λογαριασμό σας.

Γαι το φρέσκο χρήμα δεν υπάρχει περιορισμός και ο διαχωρισμός γίνεται αυτόματα απο την μηχανογράφηση της τράπεζας αν και γίνεται στον ίδιο λογαριασμό και οχι σε νέο.

Αν με τον ίδιο τρόπο κατεθέσετε εκ νέου τα 840 που θα τραβήξετε σε διάστημα 15 ημέρων καταλαβαίνετε οτι το χρήμα αυτο θα υπολιγιστεί ώς φρέσκο και δεν θα υπόκειται σε περιορισμούς.

Σήμερα Πέμπτη είναι το μεγάλο πάρτι στη Ψαρρού στο NAMMOS στη ΜΥΚΟΝΟ με Αντώνη Ρέμο και Gipsy Kings που εδώ και ένα δεκαήμερο είναι στο νησί και είναι κάθε βράδυ τάπες αφού στην ΜΥΚΟΝΟ δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο εκτός απο το να διασκεδάσεις με συνοδεία πολλών ροφημάτων.

Σήμερα Πέμπτη είναι το πάρτι και αύριο Παρασκευή η συντέλεια του κόσμου σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες.

Απο την Αλεξανδρούπολη στην Καβάλα και απο την Καβάλα πάλι πίσω στην Αλεξανδρούπολη και απο την Αλεξανδρούπολη ΄κάτω στην Αθήνα.

Οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί έχουν γίνει μπαλάκι και αλωνίζουν όλη την Ελλάδα χωρίς κανείς να γνωρίζει πότε και αν θα γίνει η έκδοση τους στην γείτονα χώρα.

Λοιπόν αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης