Τα λεγόμενα Prior αctions

 Τα λεγόμενα Prior αctions

Η απόδραση της Μενεγάκη το Σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε έγινε στο νησί της Κύθνου όπου βρέθηκε η Ελένη μαζί με τον καλό της για μερικές βουτιές στην θάλασσα και μια αστακομακαρονάδα σε γνωστή ταβέρνα του νησιού απο όπου η Ελένη ανέβασε και φώτο.

Με το έσκασε η πιατέλα με τα μακαρόνι και τις δαγκάνες του αστακού στο τραπέζι η Ελένη το έβγαλε φώτο και το ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό για να σκάσετε όλοι εσείς που ίσως την ίδια ώρα την βγάζατε με κανα hot – dog ή κανα σουβλάκι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ελένη και για φέτος το καλοκαίρι θα έχει ώς βάση της την Άνδρο και απο εκεί θα πραγματοποιεί σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο μικρές καλοακιρινές αποδράσεις.

Τελικά ο λόγος χωρισμού ανάμεσα στην Αθηνά Ωνάση και τον Ντόντα τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Ντε Μπουρμπούλια είναι το τρίτο πρόσωπο και συγκεριμένα ένα ξέκωλο το οποίο ο Ντόντα το έβαλε και μέσα στην έπαυλη του ζευγαριού στην Φλόριντα αξίας 2 εκ. ευρώ που είχε αγοραστεί με λεφτά της Αθηνάς.

Η απιστία του one – night stand μαρτύρησαν στην Αθηνά οι σεκιουριτάδες της έπαυλης που φαίνεται οτι δεν μπορούσαν να αντέξουν να κρατήσουν κρυφή απο την χρυσή κληρονόμο την απιστία του Ντε Μιράντα.

Πάντως το όνομα Ντόντα που είναι το χαϊδευτικό του Αλβάρο Ντε Μιράντα θα μπορούσε εύκολα να είναι και όνομα αλόγου.

Ξέρετε απο αυτά τα άλογα τα αγωνιστικά που κοστίζουν όσο ένα τζιπ Καγιέν.

Όσο αφορά το μέτωπο το Ευρωπαϊκό και την πορεία του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής στο πλαίσιο της οποίας ζούμε ένα 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ αναμένουμε άλλη μια κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup την ερχόμενη Δευτέρα όπου οι υπουργοί οικονομικών της Ευρωζώνης θα πρέπει να αποφασίσουν την εκταμίευση της πρώτης δόσης των 7δις ανάβοντας με τον τρόπο αυτό και στον Ντράγκι το πράσινο φως έτσι ώστε οι ελληνικές τράπεζες να έχουν πρόσβαση και αυτές στα φτηνά δάνεια.

Αυτό είναι το καλό σενάριο και μάλλον το μοναδικό αφού η ελληνική πλευρά έχει εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της απέναντι στους δανειστές.

Πέντε ημέρες πριν απο την έναρξη του Euro της Γαλλίας ο πρόεδρος Ολάντ παραδέχεται δημόσια οτι ο κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων είναι υπαρκτός αλλα συμπληρώνει οτι δεν πρέπει να αφήσουμε τον φόβο να μας κυριεύσει δίνοντας τον λόγο του οτι η Γαλλία θα κάνει τα πάντα προκειμένου να εγγυηθεί την ασφάλεια της διοργάνωσης.

Πάντως είναι γεγονός οτι το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στην Ευρώπη μετά τις τελευταίες επιθέσεις επηρεάζει τον αθλητικό τουρισμό της χώρας που έχει μπροστά της μια απο τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ τα επόμενα 24ώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια αστάθεια του καιρού που θα μειωθεί απο την Τέτάρτη και μετά χωρίς αυτό να σημαίνει οτι αποκλείεται το ενδεχόμενο ασθενών βροχών και προς το τέλος της εβδομάδας.

Φαίνεται οτι το πρώτο 15θήμερο του Ιούνη θα είναι δροσερό με αρκετή αστάθεια και βροχούλες που δεν είναι απαραίτητα κακό αφού έτσι και πλακώσουν οι καύσωνες και νοτιάδες θα την αναζητάμε αυτή την αστάθεια και τις δροσιές !

Αυτή την εβδομάδα ξεκινάνε οι επαφές της διοικούσας σε πρώτη φάση με τους παίκτες του ΑΟΚ και συγκεκριμένα ,ε αυτούς που η ομάδα ενδιαφέρεται να συνεχίσει να συνεργάζεται και την νέα χρονιά.

Να θυμίσουμε οτι σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή Ταουσιάνη στην ομάδα θα έρθουν 7 παίκτες εκ των οποίων οι 2-3 θα είναι παίκτες Σούπερ Λίνγκ.

Ο γάμος του καλοκαιριού έγινε στην Σαντορίνη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και κόστισε 1εκ ευρώ.

Το 26χρονο μοντέλο απο την Μολδαβία παντρεύτηκε τον 62 χρονο Αιγύπτιο επιχειρηματία Φατίχ Ραμπάχ Αλ Σαφίρ που όπως καταλαβαίνετε περισσότερο αγόρασε παρά παντρεύτηκε το νεαρό μοντέλο.

Λεπτομέρειες του γάμου δεν έγιναν γνωστές παρά μόνο οτι η νύφη έφτασε στην εκκλησία με λευκή άμαξα.

Αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης