• 5 Μαΐου 2024,

Τα μαθήματα SERF συνεχίζονται …

 Τα μαθήματα SERF συνεχίζονται …

Καλογρίτσας τέλος !

Το συγκεκριμένο επεισόδιο του σήριαλ “ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ” όσο αφορά τον ένα εκ των 4 υπερθεματιστών είχε το φινάλε που όλοι λίγο πολύ αναμέναμε με δεδομένη την  επίθεση που δέχτηκε ο Ρομπέν των δανείων της Attica και στο τέλος λύγισε και υποχώρησε.

Αν δεν έπεφτε ο Καλογρίτσας θα έπεφτε η κυβέρνηση.

Ο γιός του Καλογρίτσα Γιάννης έγραψε μια δήλωση και μοίρασε στα ΜΜΕ κάνοντας λόγω για άδικες κανιβαλίστικες επιθέσεις που σαν στόχο είχαν τον ίδιο και την οπικογένεια του.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Καλογρίτσα οι επιθέσεις αυτές είχανε σαν αποτέλεσμα εκτός των άλλων να κοπούν και οι πηγές χρηματοδότησης του εν λόγω επιχειρηματία που οδηγήσανε στην παραίτηση του απο την διαδικασία της αδειοδότησης αφού το όχημα έμεινε απο καύσιμα.

Ζήτησε να πάρει 48ωρη παράταση στην καταβολή της πρώτης δόσης, δεν την πήρε και αναγκάστηκε να πάρει τα βουνά γιατί τα λεφτά δεν τα είχε.

Πήγε να γίνει μάγκας με τα λεφτά της τράπεζας ο μίστερ Καλογρίτσας.

Ο επόμενος που έρχεται για να πάρει την θέση του και έχει τα φράγκα και δεν είναι και δανεικά είναι ο Ιβάν Σαββίδης που απο όλους όσους μετέχουν σε αυτή την διαδικασία νομίζω οτι είναι ο πιο δυνατός οικονομικά.

Στην περίπτωση του Ιβάν όντως τα λεφτά είναι πολλά.

Πάμε λοιπόν βούρ για το ΠΑΟΚ TV με τον Γιώργο Κούδα να αναλαμβάνει την πρωϊνή ζώνη του σταθμού τον Γούναρη την μεσημεριανή ενώ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα αναλάβει ο Γιώργος Σκαρτάδος μαζί με τον Κωστίκο που θα του κάνει τα ρεπό.

Δεν υπήρχε άλλη λύση για τον Καλογρίτσα απο το να αποσυρθεί αφού με αυτό τον τρόπο δίνει αρκετό χώρο και στην κυβέρνηση που είχε στριμωχθεί άσχημα.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν το Ντομπρόβσκις στην Ελλάδα τα μέτρα που επιβλήθηκαν απο το 2015 και μετά είναι πιο σκληρά λόγω του λαϊκισμού της κυβέρνησης Τσίπρα.

Δεν λέει ψέμματα και το γνωρίζουν αυτό και οι πιο φανατικοί του Τσίπρα.

Χάσαμε πολύτιμο χρόνο και τα νούμερα παραφούσκωσαν.

Τον χρόνο που χάσαμε τους μήνες της εκπαίδευσης της κυβέρνησης Τσίπρα τα  καλύπτουμε με εξτρα φορολογία.

Για τον λόγο αυτό ο Τσίπρας θέλει να τα τρέξει όλα μήπως και προλάβει να ρεφάρει πριν το τέλος της θητείας της κυβέρνησης του.

Για αυτό και ζητάει όπως και να έχει μείωση του χρέους μέχρι το τέλος του έτους γιατι μετά δεν του βγαίνει με τίποτα το πρόγραμμα της ανάκαμψης και της οικονομικής ανάτασης που προσδοκά.

Ο Τσίπρας έχει στο μυαλό του να τελειώσει με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ Νο3 να βγάλει την χώρα στις αγορές και να έχει και ένα καθαρό χρόνο διακυβέρνησης της χώρας εκτός προγράμματος για να ρεφάρει.

Αυτά θέλει και έχει στο μυαλό του ο Τσίπρας αλλα δεν ξέρουμε τι έχουν στο μυαλό τους οι εταίροι και δανειστές μας και κυρίως το ΔΝΤ που με την Βελκουλέσκου την Ρουμάνα που ακόμα δεν έγινε μάνα είναι στην κυριολεξία απρόβλεπτο.

Διαβλέπω απο τις πρώτες διαπιστώσεις – δηλώσεις  της Βελκουλέσκου για χρέος και μεταρρυθμίσεις οτι το ταμείο θέλει να το κάνει το μαγαζί πουτάνα και θα το κάνει αφού θα δείτε οτι αν δεν υπάρξει η μείωση του χρέους που θέλει δεν θα συμμετάσχει στο τρίτο αυτό πρόγραμμα.

Στο άγαλμα του στρατιώτη των Βαλκανικών αγώνων που τοποθετήθηκε πίσω απο το περίπτερο του ΕΟΤ στο παρκάκι  ο κόσμος φωνάζει και ζητά να μπεί ένα ταμπελάκι επεξήγησης για να διαβάζει και να καταλαβαίνει τι βλέπει.

Το άγαλμα απο μόνο του που τοποθετήθηκε στην αγγούρι στο μέσο της πλατείας δε λέει τίποτα.

Συμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός της εβδομάδας αυτής που θα μας οδηγήσει στην 1η του Οκτώβρη θα είναι καλοκαιρινή με πολύ καλές θερμοκρασίες και ηλιοφάνειες.

Τώρα όσο αφορά τα ημερομήνια έχουν κυκλοφορήσει και προβλέπουν έναν ήπιο χειμώνα χωρίς ακραία φαινόμενα χωρίς κρύο αλλα και πολλές βροχές.

Περίπου 1 εβδομάδα κάθε μήνα απο τον Οκτώβρη και μετά θα βρέχει.

Παπαλίνες θα γίνουμε.

Αυτό βέβαια σημαίνει οτι θα έχουμε και υψηλά ποσσοστά υγρασίας και αυτό θα είναι πρόβλημα γιατί πάντα η υγρασία είναι πρόβλημα.

Οι τηλεμαχίες ανάμεσα σε Χίλαρυ και Τράπμ ξεκινήσανε και σίγουρα έτσι όπως γίνονται δεν πρόκειται να προσφέρουν τίποτα στους ψηφοφόρους.

Εγώ λέω να την μαζέψουμε την διαδικασία και να πάμε κατευθείαν στην κάλπη.

Δεν νομίζω οτι οι Αμερικάνοι πολίτες αναμένουν τις τηλεμαχίες για να αποφασίσουν ποιός τελικά θα ψηφίσουν.

Λοιπόν αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης