• 24 Απριλίου 2024,

Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης στέλνουν τους ανεμβολίαστους για “μαμ , κακά και νάνι !”

 Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης στέλνουν τους ανεμβολίαστους για “μαμ , κακά και νάνι !”

Σύμφωνα με αυτά που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης την Πέμπτη οι ανεμβολίαστοι μπαίνουν σε ένα ιδιότυπο lockdown σύμφωνα με το οποίο απαγορεύεται η είσοδο τους σε οποιοδήποτε κλειστό χώρο εκτός της εστίασης.

Στους κλειστούς χώρους της εστίασης θα εισέρχονται με την επίδειξη rapid test.

Για όλους τους ανεμβολίαστους φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι μαμ , κακά και νάνι !

Αυτά τα νέα μέτρα σίγουρα θα αυξήσουν από τη μια  τους εμβολιασμούς ενόψει Χριστουγέννων αλλά από την άλλη θα διχάσουν ακόμα περισσότερο τους  Έλληνες  που χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους) με διαφορετικά δικαιώματα και δυνατότητες να ζήσουν τις ζωές  τους.

Βέβαια για άλλη μια φορά έχουμε υποχρέωση να επαναλάβουμε ότι αυτοί που θα πρέπει να συνεχίσουν να ζούνε φυσιολογικά  και χωρίς περιορισμούς είναι οι εμβολιασμένοι που έχουν κάνει το χρέος τους.

Αναμενόμενο  όλα τα περιοριστικά μέτρα έχουν ως επίκεντρο τους ανεμβολίαστους που με την στάση τους αυτή δίνουν ακόμα και σήμερα χώρο στον ιό να δράσει.

Σκεφτείτε ότι αν εμβολιαζόμασταν όλοι ,σήμερα ο covid  θα ήταν μία κακή ανάμνηση.

 

Οι διαφημίσεις σε όλα τα Μέσα Μαζικής  Ενημέρωσης  για μεγάλες εκπτώσεις σε διάφορα προϊόντα ενόψει Black Friday μας έχουν στην κυριολεξία βομβαρδίσει.

Τόσο  για τις επιχειρήσεις και για την αγορά γενικότερα όσο και για τους καταναλωτές είναι μία μεγάλη ακόμα  ευκαιρία για αγορές η Παρασκευή 26/11.

Μακάρι οι καταναλωτές να αντιληφθούν το μέγεθος της ευκαιρίας αυτής και να την αρπάξουν  από τα μαλλιά !

 

Μέχρι και η Τζένη Μπαλατσινού  βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου  «ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΟ»  ο οποίος  θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι ξέρει να χειρίζεται καλά και αυτού τους είδους τους καλεσμένους.

Η συνέντευξη επικεντρώθηκε στην σχέση της  με τον Υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια με τον οποίο θέλω να σας θυμίσω ότι πριν παντρευτεί χώρισε για 8 μήνες.

Σε αυτούς τους 8 μήνες η αγάπη κέρδισε όπως είπε χαρακτηριστικά η Τζένη και έτσι είχαμε happy end.

 

Οι τελευταίες πρόσφατες αν και ήπιες βροχές μας προετοιμάζουν για έναν δύσκολο χειμώνα που θα μας δείξει τα δόντια του , σύμφωνα με και με τα μερομήνια Γενάρη και Φλεβάρη.

Θα έχουμε κάποιες εξάρσεις μέσα στον Δεκέμβρη και κυρίως στο διάστημα μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς αλλά το πάρτι το καλό θα γίνει Γενάρη , Φλεβάρη.

 

Ο Ατζούν αν θέλει να κάνει την διάφορα στο καινούργιο Survivor θα πρέπει να κάνει πρόταση και να πείσει να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο η Τούνη.

Αν συμβεί αυτό θα σπάσουν όλα τα μηχανάκια της AGB από τα νούμερα τηλεθέασης.

Θα βογκήξουν οι καρύδες και θα λυγίσουν οι φοίνικες.

Ιωάννα Τούνη στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου ;

Πανικός και ομίχλη !

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα καλή συνέχεια και καλή εβδομάδα.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης