Tα παιχνίδια των ομάδων μας στην Γ’ Εθνική

 Tα παιχνίδια των ομάδων μας στην Γ’ Εθνική

Νέστος- Ενωση Αλεξανδρούπολης 4-0: Ο Μπαϊκαρά πήρε την ομάδα πάνω του 

Γράφει ο Κυριάκος Καγιάς

Πολύ καλό το παιχνίδι ανάμεσα στα δυο ομάδες.

Το πρώτο  ημίχρονο  ήταν μοιρασμένο με την Ενωση Αλεξανδρούπολης να χάνει δυο πολύ μεγάλες ευκαιρίες.  Ο Νέστος σε αυτό το διάστημα απείλησε μ ε τον Αδαμάκη.   Στην επανάληψη ο Μπαϊκαρά ήταν σπουδαίος και έκανε μια μεγάλη εμφάνιση.

Η Ενωση έχασε στο 3` μεγάλη ευκαιρία με τον Ευθυμιάδη που έσωσε το σουτ ο Δεμένικος και στο 12` είχε κεφαλιά με τον Μαλτέζο σε κενή εστία στο δεξί κάθετο  δοκάρι.

Στο 31` απείλησε σε κενή εστία ο Αδαμάκης. Στο 53` το 1-0 από σέντρα του Μπαϊκαρά και κεφαλιά του Λίτσκα.  Στο 55` μεγάλη ευκαιρία με Παπαοικονόμου για την Ενωση.

Στο 65` ατομική προσπάθεια του Μπαϊκαρά  και ο Κοβάτσης το 2-0.

Στο 80` σέντρα του Μπαϊκαρά ο Λίτσκας με πλασέ  το 3-0.

Στο 83` πάλι ο Μπαϊκαρά τα κάνει όλα και σημαδεύει το δοκάρι.

Στο 85` από πάσα του Λίτσκα ο Γεωργιάδης το 4-0.

Οι συνθέσεις

Νέστος  :  Δεμένικος, Μπλιός, Αρετάς 75` Τζατζανάς , Μπάμπουρας 81` Λεγάτος , Φραγκούλης, Γρηγοριάδης 51` Γεωργιάδης, Αδαμάκης, Ανδρεάδης, Λίτσκας, Νάκας 63` Κοβάτζης , Μπαϊκαρά.

Ένωση Αλεξανδρούπολης: Συνοδινός, Δορουγιδένης, Γεωργαντζόπουλος, Λίτσιος, Κομεσίδης, Πατσιώρας, Μαλτέζος 63` Συμεωνίδης , Αμπραχαμιάν, Μάζης, 46` Παπαοικονόμου  Ευθυμιάδης 74` Μαρασλής , Καρακασίδης.

 


 

Δίκαιη επικράτηση του Κεραυνού Πέρνης επί της Δόξας Θεολόγου με 2-0

Ο Κεραυνός ήταν καλύτερος και πιο έμπειρος στο ντέρμπι του νομού μας.

Το 1-0 ο Μπαντάνης στο 26` και ο Μελισσόπουλος στο 70` το 2-0 για τους φιλοξενούμενους.

Δόξα Θεολόγου: Ρίζος, Μουλάι, Νιζάμης, Ζούλης, Μπαϊρακταρίδης, Μπλάτσιος, Τζανετής, Μουσάς, Μπρατσιάνι,  Αλωπούδης, Μπουνταγκίδης.

Αλλαγές  έπαιξαν οι: Ανθουλάκης, Κιλιντάρης, Αγραφιώτης.

Κεραυνός Πέρνης: Δεληγιάννης, Μπαντάνης, Μαλαμίδης, Κωνσταντάρας, Μαρκάκης, Τοπάλης, Χατζηκυριάκου, Τσάκωνας, Τζιβανόπουλος, Μελισσόπουλος, Γκουτσίδης.

60` Λαζαρίδης στη θέση του Χατζηκυριάκου

70` Παπαδόπουλος στη θέση του Γκουτσίδη

75`  Μενίκου στη θέση του Τοπάλης

89 Κυριακόπουλος  στη θέση του Τζιβανόπουλου

 


 

Αετός Οφρυνίου- Δόξα Κάτω Καμήλας 1-1

Ο Αετός είχε τις ευκαιρίες στο 1-0 να κάνει και δεύτερο γκολ αλλά η Δόξα Κάτω Καμήλας ισοφάρισε με πέναλτι και στη συνέχεια έπαιξε με αριθμητική υπεροχή. Ο Αετός τελείωσε με 9 παίκτες το παιχνίδι που ήταν μέτριο σε γενικές γραμμές.

Ο Καραγιαννίδης στο 55` το 1-0 και ο έμπειρος Μίνγκας στο 75` το 1-1 με πέναλτι.

Αποβλήθηκαν ο Βουζουλίδης και ο Κάπατζης.

Η σύνθεση του Αετού: Κυφωνίδης, Θεοδοσιάδης, Βουζουλίδης, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης, Ελέζι, Ουζούνογλου, Κάπατζης, Τσίλογλου, Αποστολίδης.

Αλλαγές: Στο 60` ο Γιάννα στη θέση του Ουζούνογλου. Ο Φουστέρης στη θέση του Αποστολίδη στο 90` και Προβατίδης στη θέση του Θεοδοσιάδη   και στο 50` ο Δουμάνης στη θέση του Τσίλογλου.

 

Διαβάστε επίσης