• 26 Απριλίου 2024,

 Τα παιχνίδια των ομάδων μας στη Γ` Εθνική

  Τα παιχνίδια των ομάδων μας στη Γ` Εθνική

Στις καθυστερήσεις νίκη του Νέστου με 2-1 κόντρα στον Κιλκισιακό

Γράφει ο Κυριάκος Καγιάς.

Ο Γιώργος Λίτσκας στο 93` λύτρωσε το Νέστο και έδωσε στην ομάδα του τους 3 βαθμούς της νίκης απέναντι σ` έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο.

Στο τέλος ο πρώην πρόεδρος του Νέστου Κυριάκος Τσαντίδης έδωσε πριμ στους παίκτες για τη νίκη τους.

Ο Νέστος είχε την υπεροχή, ισοφαρίστηκε στο τέλος του Α` μέρους. Στο β` μέρος έχασε πέναλτι ο Λίτσκας και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι αγχώθηκαν.

Στο 4` σουτ του Δόντσου λίγο άουτ.

Στο 15` με φοβερό κεραυνό ο Ανδρεάδης το 1-0

Στο 31` πλάσαρε ο Αδαμάκης αλλά έσωσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στο 43` κόρνερ Μπελίτσας, κεφαλιά του Λάμπογλου το 1-1

Στο 54` φάουλ του Φραγκούλη λίγο άουτ

Στο 56` κερδίζει πέναλτι ο Μπαικαρά, εκτελεί ο Λίτσκας αλλά μπλοκάρει ο Τριανταφυλλίδης.

Στο 68 `σουτ του Μπελίτσα λίγο άουτ

Στο 78` ο Μπαϊκαρά πιάνει αέρα από το σημείο του πέναλτι από σέντρα του Κοβάτση

Στο 93` από πάσα του Λαζαρίδη, ο Λίτσκας με πλασέ το 2-1.

Οι συνθέσεις.

Νέστος: Δεμένικος, Μπλιός, Αρετάς 46` Τζατζανάς, Μπάμπουρας, Φραγκούλης, Ανδρεάδης 65` Κοβάτσης, Αδαμάκης, Δόντσος 95` Γρηγοριάδης, Λίτσκας, Μπαϊκαρά, Γεωργιάδης 75` Λαζαρίδης.

Κιλκισιακός: Τριανταφυλλίδης, Τζώτζος, Καρασαββίδης, Ρανδτσής, Βόσδου, Φωτάκης 39` Κυρίτσης 70` Συμεωνίδης, Μπελίτσας, Μαυροκεφαλίδης, Πιπερτζής, Βαταμίδης 70` Δημητριάδης, Λάμπογλου 86` Κουβαλάτσιος.

 


 

1-1 ο Αετός Οφρυνίου στην έδρα του Αρη Αβάτου

 

Ο Αετός κατάφερε να προηγηθεί στην Ξάνθη με τον Αρη Αβάτου αλλά τελικά πήρε το βαθμό της  ισοπαλίας σ` ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και χωρίς τον Κωνσνταντινίδη(τιμωρημένος)  στην ενδεκάδα.  Με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση άνοιξε το Σάββατο η αυλαία της 12ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τον Άρη καθώς η ομάδα του Αετού μπήκε ελαφρώς καλύτερα και στο 18′ είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία όταν μετά απο ωραία προσπάθεια του Δουμάνη το σουτ του Πανάγου έδιωξε σε κόρνερ ο Νομικός, στην συνέχεια της φάσης και ενώ την εκτέλεση κόρνερ έδιωξε με γροθιές ο Νομικος ο Ουζούνογλου έκανε το γέμισμα ο Παυλίδης με το στήθος έστρωσε την μπάλα στον Τσίλογλου που με σουτ απο το σημείο του πέναλτι άνοιξε το σκορ για τον Αετό  με τους ξανθιώτες   να ισοφαρίζουν άμεσα όταν στο 22′ μετά απο ωραία κάθετη του Χατζηπαπά ο Γκέκας βγήκε απέναντι στον Κυφωνίδη και με ψύχραιμο πλασέ τον νικησε για το 1-1.

Ο Αρης Αβάτου προς το τέλος απείλησε άμεσα τον Αετό με σουτ του Σαρηγιαννίδη στο 84` όπου ο Βουζουλίδης έπεσε “ηρωικά” στην πορεία της και έδιωξε κόρνερ.  Επίσης στο 92` το σουτ του Χριστοφορίδη δε βρήκε στόχο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Κακουλίδης με βοηθούς τους Δημητριάδη και Καρακασίδη της ΕΠΣ Θράκης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Νομικός, Ψεμματάς, Μίλλερ, Λαφάρας Χατζηπαπάς, Χακάν Βελή, Τσάπαρης, Χριστοφορίδης, Σαρηγιαννίδης, Κρασώνης(77′ Ζωσιμίδης), Γκέκας

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ: Κυφωνίδης, Θεοδοσιάδης, Κάπατζης(40′ Γιάννα λ.τρ. , Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Ουζούνογλου(85′ Προβατίδης), Ελέζι, Πανάγου(66′ Βουζουλίδης), Αποστολίδης,  Δουμάνης, Τσίλογλου(71′ Σαββατιανός)

 


 

Ήττα του  Κεραυνού Πέρνης με 3-1 από τον Ορφέα Ξάνθης

Δεν τα κατάφερε ο Κεραυνός Πέρνης σ` ένα κομβικό παιχνίδι. Η ομάδα του Γιάννη Μαλαματά είχε τελικές προσπάθειες αλλά οι γηπεδούχοι ήταν περισσότερο αποτελεσματικοί.

1` σουτ του Μενίκου λίγο άουτ

Στο 38` το 1-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ξαντινίδη, το οποίο κέρδισε ο Τανζού.

63` κεφαλιά του Μ. Μελισσόπουλο λίγο άουτ

66` με σουτ ο Ξαντινίδης το 2-0

70` σουτ του Ξαντινίδη σώζει ο Δεληγιάννης

73` σουτ του Λάσπατζη λίγο άουτ

75` με πέναλτι ο Κωνσταντάρας το 2-1 ενώ μένει με 10 παίκτες ο Ορφέας λόγω αποβολής του Τσαμπάζ

88` ο Κουκουρίγκος πέρασε τον Δεληγιάννη και πλάσαρε από δύσκολη γωνία για το 3-1.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ορφέας Ξάνθη (Χατζημεστής): Ρούφος, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Χαλήλ Ιμπράμ, Ζυκολλάρι, Ξαντινίδης, Κουκουρίγκος, Μελισσόπουλος Ν.

Αναπληρωματικοί: Σουκρήογλου, Χιντ Ιμέρ, Ευαγγέλου, Ψυχουδάκης, Χασανκήλ, Θεοδωρίδης, Μπαϊρακτάρ.

Κεραυνός Πέρνης: Δεληγιάννης, Μελισσόπουλος Μ., Μαλαμίδης, Παπαδόπουλος, Κωνσταντάρας, Λάσπατζης, Χατζηκυριακού, Τσάκωνας, Μενίκου, Μελισσόπουλος Α., Γκουτσίδης.

Αναπληρωματικοί: Κλοκίδης, Κυριακόπουλος, Ιβανίδης, Χαχαμίδης, Μαρκάκης, Γκουμάνι

 


Ισοπαλία της Δόξας Θεολόγου με 0-0 απέναντι στον Ηρακλή Ζυγού

Σ` ένα ακόμη παιχνίδι δεν κατάφερε η Δόξα να πετύχει νίκη.  Στο 78` ακυρώθηκε γκολ του Κριεζή για τους φιλοξενούμενους ως οφσάιντ. Στο 8` είχε δοκάρι ο Δογανίδης για τον Ηρακλή.

Δόξα Θεολόγου Πότου: Αγραφιώτης, Τζανετής, Νιζάμης, Αντωνιάδης, Ζούλης, Μουλάι, Φεϊζάλ, Μπλάτζιος, Μουσάς, Αλεπούδης, Μπρατσιάνι.

Αναπληρωματικοί: Ανθουλάκης, Μπουνταγκίδης, Παπαδόπουλος Ρ., Κιλιντάρης, Λάττα, Μπαϊρακταρίδης, Λαζαρίδης.

Ηρακλής Ζυγού (Δημητριάδης): Μανιάς, Μολώνης, Ανδρέου, Κριεζής, Κιομουρτζής, Πανέρης, Δημητριάδης, Βαφειάδης, Πιλτικάκης, Δογανίδης, Κωφίδης Κ.

Διαβάστε επίσης