• 15 Μαΐου 2024,

Τα πρώτα Φινοπωρινά καιρικά συστήματα δεν μας “αγγίξανε” καθόλου !

 Τα πρώτα Φινοπωρινά καιρικά συστήματα  δεν μας “αγγίξανε” καθόλου !

Όπως έχετε καταλάβει έχουμε γλυτώσει και από τα δύο Φθινοπωρινά καιρικά συστήματα που επηρεάσανε την υπόλοιπη Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες και σε κάποιες περιοχές προκαλέσανε και καταστροφές !

Στο πρώτο φαινόμενο δεν καταλάβαμε τίποτα και το περάσαμε στις παραλίες ενώ στο δεύτερο την περάσαμε μια μια ασθενή βροχή που έτσι και αλλιώς την θέλαμε.

Και επειδή όπως λέει και ο λαός μας ο σοφός η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται βλέπω και φέτος τον χειμώνα να την βγάζουμε “ζάχαρη”.

Ο Σεπτέμβρης μας αποχαιρετά και είμαστε πανέτοιμοι για τον Οκτώβρη που όπως όλα δείχνουν θα είναι επίσης αρκετά ήπιος καιρικά.

Μακάρι να συνεχίσουν ήπια και μειωμένα να είναι και τα κρούσματα του Covid- 19 στο Νομό που μετά από μία περίοδο έξαρσης έχει επανέλθει στο γνωστό επίπεδο ασφάλειας.

Είναι γεγονός ότι από την πρώτη ημέρα που ο Covid- 19 μας χτύπησε την πόρτα ο Νομός Καβάλας τα πήγε πάρα πολύ καλά εκτός από μία μικρή ευτυχώς περίοδο έξαρσης που με ωριμότητα και υπευθυνότητα καταφέραμε να ελέγξουμε.

Μακάρι έτσι να μείνουν τα πράγματα καθόλη την διάρκεια του χειμώνα.

 

Φέτος το καλοκαίρι οι περισσότερες καλοκαιρινές ξενοδοχειακές μονάδες της Περιφέρειας μας  θα κλείσουν τέλη Σεπτεμβρίου αλλά υπάρχουν και ελάχιστες που θα κατεβάσουν ρολά αρχές Οκτώβρη όπως και πέρσι.

Αυτή είναι μία καλή είδηση κυρίως για το καλοκαίρι που έρχεται το οποίο θα πρέπει να προγραμματίσουμε τουριστικά παρέα με τον Covid – 19 αφού αργεί και το φάρμακο και το εμβόλιο.

 

Μέσα σε όλα αυτή την εβδομάδα αναμένεται και η ετυμηγορία του δικαστηρίου για την Ελένη Σταμίρη που δικάζεται για τον φόνο του Σέργιου στις “ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ”.

Στην δίκη υπάρχουν πολλές ανατροπές και το σίγουρο είναι ότι η Ελένη θα γλυτώσει την εσχάτη των ποινών.

Θα καταδικαστεί σε ισόβια λένε οι πληροφορίες και στην έφεση που θα κάνει θα μειωθεί η ποινή της, λέμε εμείς.

 

Kαι ο Κικίλιας έχει ξεχάσει πλέον το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και πλέον μας μιλάει μόνο για το εμβόλιο κατά της γρίπης και τις 4,2 εκατ. δόσεις που εξασφάλισε η Ελληνική κυβέρνηση.

«Απ΄τ΄ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα»  που λέει και ο λαός ο σοφός.

Αφού δεν μας βγήκε το ένα πάμε στο άλλο που είναι σιγουράκι.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης