Τελικός για τον ΑΟΚ το ματς με Πιερικό

 Τελικός για τον ΑΟΚ το ματς με Πιερικό

Ο ΑΟΚ υποδέχεται τον Πιερικό την Κυριακή (14:45) στο «Ανθή Καραγιάννη» με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Ο Αλεξάντερ Νούρι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και το πιθανότερο είναι να επανέλθει ο Γιάννης Καζαντζίδης, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο ματς της περασμένης Τετάρτης με την ομάδα της Καρδίτσας. Δεν αποκλείουμε να δούμε την ενδεκάδα που κέρδισε την περασμένη Κυριακή τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 3-0 στο «Ανθή Καραγιάννη».

Ο Κυρίτσης κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα δεξιά ο Καραγιάννης, αριστερά ο Σπάσιτς (έπαιξε αλλαγή με την Καρδίτσα), στόπερ ο Στίκας με τον Πανουργιά. Αμυντικό χαφ ο Καζαντζίδης και επίσης στην μεσαία γραμμή ο Έμπερτ και ο Οκάν. Στην επίθεση, πλάγιοι ο Αμούρ και ο Σταμένκοβιτς και στην κορυφή ο Καϊούμπι. Αν αλλάξει κάτι, θέση διεκδικούν στην άμυνα ο Αρμάλας, στη μεσαία γραμμή ο Θωμαΐδης και στην επίθεση ο Σαμπανίδης.

Από την άλλη ο Πιερικός προέρχεται από βαριά ήττα στην έδρα του από το Θεσπρωτό με 3-0 και φαίνεται να μην είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Στη βαθμολογία έχει 15 βαθμούς με ένα παιχνίδι παραπάνω από τον ΑΟΚ, οπότε είναι μια ευκαιρία για το συγκρότημα του Αλεξάντερ Νούρι με νίκη να τον προσπεράσει και πλέον να αφήσει την τελευταία θέση.

Πέρσι ο ΑΟΚ πέτυχε δυο νίκες εις βάρος του Πιερικού. Στο «Ανθή Καραγιάννη» είχε επικρατήσει με 3-0 στις 10 Απριλίου του 2021. Δυο γκολ είχε πετύχει ο Αδαμάκης και ένα ο Στίκας, όλα στο β` μέρος. Στην Κατερίνη ο ΑΟΚ είχε κερδίσει με 2-0. Το 0-1 είχε κάνει ο Βαλαβανόπουλος  στο πρώτο μέρος και το 0-2 στην επανάληψη ο Κόκκορης.

 

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο 19/2

Ολυμπιακός Βόλου-Βέροια

Λάρισα-Ολυμπιακός Β’

Κυριακή 20/2

ΠΑΟΚ Β’-Ηρακλής

Τρίκαλα-Πανσερραϊκός

Νίκη Βόλου-Απόλλων Πόντου

Αλμωπός Αριδαίας-Αναγέννηση Καρδίτσας

Καβάλα-Πιερικός

Θεσπρωτός-Ξάνθη

Ρεπό: Απόλλων Λάρισας

Διαβάστε επίσης