• 18 Μαΐου 2024,

Τέλος εποχής ;

 Τέλος εποχής ;

Σύμφωνα με την ΕΜΥ απο χθες Τρίτη έχουμε μπεί σε μια περίοδο βροχών και καταιγίδων που έχει προκαλέσει και μια μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Φαινόμενα που θα μας συντροφεύσουν μέχρι και την Πέμπτη αφού σύμφωνα πάλι με τα τσακάλια της ΕΜΥ η βελτίωση θα ξεκινήσει απο το απόγευμα της Πέμπτης και θα περάσουμε όπως όλα δείχνουν άλλο ένα άκρως καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 32 βαθμούς.

Έχω την εντύπωση οτι αυτό το κύμα κακοκαιρίας θα μας στείλει το πρώτο μήνυμα αλλαγής του καιρού αλλά και της εποχής που θα είναι γεγονός σε λίγα 24ώρα.

Αυτά τα μπουρίνια τα Αυγουστάτικα μετά απο μια μακρά περίοδο ανομβρίας μας δίνουν το σύνθημα οτι θα πρέπει να μαζεύουμε σιγά – σιγά τα κουβαδάκια απο την παραλία και να προετοιμαζόμαστε για το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου και το ξεκίνημα μιας άλλης που δεν θα είναι και τόσο ξένοιαστη όσο η καλοκαιρινή που όσο να’ ναι ξεχνιέσαι.

Πάντως σύμφωνα με τους μετεωρολόγους της πιάτσας ο καιρός θα είναι καλός μέχρι και 15 Σεπτεμβρίου που σημαίνει οτι όσοι είστε διακοπές βαράτε μέχρι νεωτέρας και να μην μασίσετε απο το κύμα κακοκαιρίας που θα αρχίσει να υποχωρεί απο το μεσημέρι της Πέμπτης και μετά.

Ο Νικολά Σαρκοζί σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του είναι σε θέση να διεκδικήσει την προεδρία της Γαλλίας στις εκλογές του 2017 προωθώντας μια ατζέντα σκληρών μέτρων για μεταναστευτικό και τρομοκρατία ελπίζοντας οτι με τον τρόπο αυτό θα “κλέψει” ψήφους απο την Λεπέν που είναι σε συνεχή άνοδο και το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της προεδρίας.

Πάντως ο Νικολά φαίνεται ορεξάτος και έτοιμος να πάρει το αίμα του πίσω αφού έχασε απο τον Ολάντ ο οποίος αποδείχθη ο πλέον μη δημοφιλής πρόεδρος της Γαλλίας.

Επιστρέφει το κουαρτέτο για την αξιολόγηση part II προς τα μέσα του Σεπτέμβρη όπου αναμένουμε και την τελική απόφαση του ΔΝΤ για το αν θα παραμείνει στο πρόγραμμα ή θα αποχωρήσει αφού είναι γνωστές οι διαφωνίες τους με τους Ευρωπαίους που τα θέλουν όλα δικά τους.

Και το ΔΝΤ στο πρόγραμμα και την μικρότερη μείωση του χρέους.

Αυτή η διαφωνία αναμένεται εντός του επόμενου μήνα να λυθεί με την συμμετοχή ή οχι του ταμείου αν και φαίνεται οτι οι Ευρωπαίοι μετά την αποχώρηση των Βρετανών θα μαλακώσουν και θα γίνουν πιο φιλικοί με όλους , εντός και εκτός Ε.Ε.

Πάντως προς το παρόν μας έχουν στείλει με courier ένα νέο ΟΧΙ στο αίτημα του υπουργείου Οικονομικών για νέα ρύθμιση 100 δόσεων.

Για άλλη μια φορά έγινε πολύ χαμός για το τίποτα.

Η βροχή που έπεσε δεν ήταν αυτή που περιμέναμε σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ και βέβαια το κυριότερο δεν έπεσε τόσο πολύ η θερμοκρασία.

Για άλλη μια φορά υπήρχε στην πρόβλεψη της ΕΜΥ το στοιχείο της υπερβολής.

Έχουν στην κυριολεξία λυσάξει ορισμένες ηλεκτρονικές σελίδες με την κατάσταση της υγείας του Μπάρκουλη που δίνει τον δικό του αγώνα προκειμένου να κρατηθεί στην ζωή.

Προχθές μάλιστα τον πέθαναν κιόλας !!!

Αυτά είναι τα άσχημα του διαδικτύου και για τον λόγο αυτά θα πρέπει να φιλτράρουμε όλα αυτά που διαβάζουμε στο διαδίκτυο και τα περισσότερα είναι σκουπίδια !

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

΄Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Όπως λένε και οι Ινδοί στο τέλος όλα καλά θα πάνε και αν κάτι στραβώσει σημαίνει οτι δεν ήρθε το τέλος.

Έχουμε καλή ψυχολογία και είμαστε έτοιμοι για την Φθινοπωρινή περίοδο που είναι προ των πυλών.

Αύριο πάλι θα είμαστε εδώ συνεπείς στο ραντεβού μας.

με το 1 με το 2 με το 3  :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης