• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Τένις: Ευρωπαϊκών διακρίσεων συνέχεια για την Ελένη Χατζηαβραάμ

 Τένις: Ευρωπαϊκών διακρίσεων συνέχεια για την Ελένη Χατζηαβραάμ

Ευρωπαϊκές διακρίσεις για την Αντισφαίριση στην πόλη μας από την την Καβαλιώτισσα Πρωταθλήτρια του Α.Ο.Α. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Καβάλας & του “Karaproimos Coaching Team” Ελένη Χατζηαβραάμ.

Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια έφτασε μέχρι τα Ημιτελικά και στις τέσσερις (4) καλύτερες αθλήτριες στα μονά του Ευρωπαϊκού τουρνουά Τέννις U16 G3 που πραγματοποιήθηκε στο Παραλίμνι της Κύπρου.

Ο δρόμος μέχρι τον ημιτελικό μόνο εύκολος δεν ήταν αφού για να φτάσει έως εκεί χρειάστηκε να ξεπεράσει δύσκολα εμπόδια από τον 1ο γύρο κερδίζοντας μετά από τρία(3) Σετ, 6-7, 6-4, 6-0  την Frederica NUNES 🇵🇹 (Πορτογαλία).

Ίδια εικόνα και στον 2ο γύρο με την Amani AZARKAN 🇩🇰 (Δανία) να δυσκολεύει την Πρωταθλήτρια μας μέχρι εκείνη να επιβληθεί με σκορ 6-1, 5-7, 6-1, για να φτάσει στα προημιτελικά όπου την περίμενε η Κύπρια 🇨🇾 Άντρεα Γεωργίου Παπακυριακού.

Και σε αυτό το παιχνίδι όμως η νίκη κρίθηκε στα τρία σετ όπου η Καβαλιώτισσα Πρωταθλήτρια επιβλήθηκε της αντιπάλου της με 6-3, 2-6, 6-2 για να περάσει στα Ημιτελικά. Εκεί την περίμενε το Νο2 του ταμπλό η Eleonora Toneva 🇧🇬 (Βουλγαρία)…

Μετά από ένα πολύ κλειστό παιχνίδι στους πόντους με γεμάτα όλα τα Γκειμ, η Καβαλιώτισσα Πρωταθλήτρια ηττήθηκε με σκορ 6-3, 6-2 αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις και βάζοντας τα θεμέλια για μια πολύ καλή χρονιά στα Διεθνή & Παγκόσμια Πρωταθλήματα της TE & I.T.F. αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης